Tag Archives: resipi biskut minyak sapi

Nak nak Raya ni ramai gak yang mencari ‘Resipi Biskut Raya’ ek..

Sudah lama aku menyepi kan? Seriously bulan Ramadhan ni memang macam masa tu memang sentiasa full jek..

Kalau korang antara yang cam rajin bertandang kat blog aku ni mesti perasan yang blog ni dah bertukar rupe kan?? This time warna Pink and Chocolate pulak template blog ni..kiut tak?? Pastu bertukar arah balik ke 2 columns and ape yang specialnye blog template ni..is that dia responsive..meaning kalau korang tengok kat smart phone korang dia akan mengecil ikot saiz handphone korang..but ade limit gak la kepada berapa kecik screen yang dia bole adapt..

cam dah lari dari tajuk plak dah aku ni..hehehe..yang tu nanti2 kita cerita lagi..but kalau nak gak template wordpress yang responsive cam gini bule PM aku kat FB page CreativelyBeba (Open in New Tab) or just contact me using my contact form.

Yang buat aku dok terasa nak buat post pasal ni sebab dah lama tak tengok Nuffnang then cam nak amik balik code advertisement nak masukkan kat template baru ni masuk la..and tertengok ni kat keywords yang datang masuk blog ni hari ni.

resipi biskut raya

semua pasal resipi biskut raya jek..hehe..

so nak kasi senang pada sesape yang dok mencari resipi biskut raya yang pernah aku post kat blog aku yang dah lama tak berupdate ni aku letakkan link2 yang ade aku share pasal biskut raya ni kat sini:

Setelah dicheck2 lagi..rupenye memang ade 2 jenis jek cookies nye..hahaha..memang tahun lepas pon aku buat 2 jenis biskut ni jek la untuk Hari Raya..tahun ni insyallah..nak buat lagi.. 🙂

Anyway..selamat berpuasa kawan2..and sama2 kita tambah2kan lagi ibadah di bulan Ramadhan ni..

 

Incoming search terms:

  • biskut raya simple (54)
  • resepi biskut terbaru 2013 (52)
  • resepi biskut raya 2013 (51)
  • resepi biskut raya terkini 2013 (38)
  • resepi biskut raya paling sedap (36)