Tag Archives: refrigerator latch

Refrigerator Latch jenama ape yang bagus ek?

Nak tanya laaa…refrigerator latch ni jenama ape yang kuat, tahan lama, tahan lasak etc2 semua laa..

Kat internet aku cam ade terjumpe  ‘Safety 1st’ Refrigerator Latch ni…bagus ke tak ek?

fridge latch safety 1st

ade 2 jenis..tapi jenama sama..ape beza..ntah la..lupe dah..hahaa..

so nak tanye pendapat kalau2 ada yang pernah guna refrigerator latch ni..

kat Little Whiz ade jual Refrigerator Latch cam yang gambar belah kiri tu…skang ni cam offer RM24.20..kalau bagus bule aku terus beli jek..huu…

nak carik kat sini tak sure nak carik kat ne..haahha..tu la aku cam suke shopping kat internet ni…takyah ke mana2..lagi pon nak carik pon senang…just dok depan laptop jek…

Aku sebenarnya dah tak tahan dah ngan En. Alif yang tak sudah2 asik nak bukak tutup pintu peti ais kitorang..sampaikan dah tak sejuk dah asik dok bukak tutup memanjang…skang ni guna cara tradisional jek…ikat!! haaha…tapi mmg payah la aku kalau nak masak2 ni…dah la aku ni kang jenis yang mmg mesti ade jek yang lupe nak keluarkan la ape la…kalau tak ikat kang dier take over..bukak tutup..bukak tutup…tensi..

ikat peti ais

ikat pakai wayar pe ntah..hahaha..

Incoming search terms:

  • peti ais yang bagus (18)