Tag Archives: pos ekspress

Apa nak buat kalau envelop Pos Ekspress dah MIA??

aku pening…

Pos Ekspress ni bengong btol laa..aku pos barang minggu lepas..dah seminggu pon orang yang aku pos kan tu tak dapat2 lagi barang dier…kenapa bile turn aku jek korang nak buat hal ye orang pos malaysia ni..pergi la hilangkan envelop orang lain..

aku cuba nak buat bisnes ni..dah kalau asik kena sabotaj macam ni ngan pos ekspress ni tak kemana la bisnes aku..macam mana orang nak percaya kat aku dah kalau first time pos barang kat dier dah ilang plak…ampes betol..orang lain elok jek pos pakai pos ekpress sampai jek…aku banyak kali beli online…and ramai jek yang pos pakai pos ekspress ni…ok jek takde problem pon..

tetibe time aku cam bodo plak dier..ampes..

huu..tensen kejap..kalau takde gak terpaksa la ganti kot…huu..

pos ekspress di jamin tak sampai