Tag Archives: photobook murah

Mood ber’PHOTOBOOK’ datang lagi!!

Dah lama gak tak buat Photobook ni. Kerajinan tu kurang..hahaha..tapi baru2 ni sekali terus 3 photobook aku buat..hahaa..2 je yang aku buat bebetul..yang lagi satu tu Dak P punye..Laki ai pon dah pandai berphotobook dah ni..hahaha..

So ini lah Photobook yang dah siap…

photobook offer

Photobook catalog motor Dak P :p hahaha…takde la catalog pon..tapi bile aku tengok memang penuh gambar motor lagi banyak dari gambar tuan punye motor dah…heheh.. Then photobook Azri’s first 50 days.. Abang dia ada..takkan la dia takde..ye tak? Lepas ni keja mak la nak kena buat photobook untuk Azri to match yang abang Alif dah ade… and last sekali.. Photobook review untuk tahun 2013.

Macam biasa kitorang beli voucher lah..time tengah murah..samada time 75% or 60% offer. Mahal woooo kalau tak tunggu offer. So..kalau korang nak buat Photobook, sila beli sekarang..ade lagi 2 hari lagi untuk promotion kat Photobook Malaysia untuk Medium Landscape Imagewrap.. RM64 je sebuah.. Click link ni untuk tengok promo. (Open in new tab)

Nanti2 bile rajin aku update ape rupa design isi dalaman photobook tu..hehehe..kali ni sebab last minute buat kerja so memang aku buat 100% kat Photobook Designer je..takde pakai photoshop pon..hehehe..

So itu je lah..jangan lupe beli voucher photobook tu..hehehe..Tak.. Tak…aku tak dapat ape pon promo photobook ni.. :p

Alif’s 2nd Birthday Photobook RM65++ jek..murah gile~~

Bulan ni MyFlippix memang buat discount gile2 punye…sampai 75% discount dier bagi..so sangat2 la murah..so aku pon ape lagi…bertungkus lumus la gak la dok menyiapkan photobook 2nd birthday Alif ni..rugi wooo kalau tak beli…hehehe..

Theme photobook Alif kali ni aku wat cam ala2 Mickey Mouse sket laa..warna dier combination of black, white, red and yellow..and ade la kepala Mickey Mouse tu here and there… 😀 Ni some of the pages from Alif’s 2nd birthday photobook…

photobook-alif-2nd-birthday

photobook-alif-2nd-birthday-01

photobook-alif-2nd-birthday-02ops..gambar last tu aku cam terlupa nak crop kat bawah tu..so cam ade extra plak kat situ…malas plak nak buka photoshop balik..hehehe..so mahapkan saye yee….

RM65 tu included ngan postage and upgrade kertas with Matte Lamination..

Murahkaann?? So sebab murah punye pasal..3 hari lepas aku memang dengan sepenuh hati and tenaga berhempas pulas dok siapkan lagi satu photobook… :p murah punye pasal la ni..selalunye kalau RM130+ ni baru dapat satu photobook..ni bule dapat 2..camne2 pon kena gak buat…hahaha…tu yang tak berupdate2 blog tu.. :p

Alhamdulillah..sempat gak siap…baru jek dalam kol 8.30pm aku order and upload files to diorang…and of course dapat la discount 75% tu…malam ni last day la..ntah bile la lagi diorang nak buat offer cam ni lagi..

Owh..photobook lagi satu tu nanti aku citer kat post lain plak..post ni dah panjang cukup quota.. :p

 

 

dak p.saya nak photobook RM99 ni!esok last..

photobookrm99lagi

ni la yang selalu aku tunggu2…hohoho..best wooo photobook!! ops my last photobook yang pasal White Album tu pon tak update2 lagi..hahaha..skang ni mmg merudum mood untuk update blog…

cepat2 korang…Photobook from Photobook Malaysia mmg best and promo RM99 ni mmg sangat best…kalau upgrade paper + delivery cost pon baru RM99 + RM32 + RM12 = RM143. Kalau dlu aku beli yang sama gak with 40% discount promo pon dah RM176+. So still untung…tapi kalau tak upgrade paper cam aku buat yang Photobook White Album tu RM99 + RM 12 = RM111 jek…murah kan..murah kan….

adakah aku kedengaran cam fanatik photobook..hahahahaa..

korang check out here kay: http://www.photobook.com.my/index.php?option=com_content&view=article&id=469&Itemid=66

Incoming search terms:

  • photobook murah (86)

Photobook at RM99 is back!!

wohooo..ade lagi laa…promotion baru from Photobook Malaysia.

before this ade aku tulis pasal ni gak..seriously memang berbaloi2 laaa..

Imagewrap Hardcover photobook at RM99

Imagewrap Hardcover photobook at RM99

for 48hours jek..so cepat2 la kawan2 ye kalau nak beli…

owh..benda ni kita beli then dier akan bagi kite voucher code..then kita just masukkan jek code tu masa kita checkout order kita tu…

Buy now & upload file by 31st December 2015
Promotion is valid for a standard 40-pages Medium Landscape Imagewrap book.

Offer ends at 3pm, 7th October 2010.

 

hehe..owh..tapi RM99 ni tak termasuk shipping tau..tapi even korang add shipping cost and upgrade paper pon cam still murah lagi la.. 😀

gi tengok kat sini: http://www.photobook.com.my/index.php?option=com_content&view=article&id=413&Itemid=46

in case kalau korang takde credit card cam aku just contact jek customer service diorang..nnt diorang akan kasi no. account maybank yang korang bule masukkan duit gak…kay laa.. 😀

nak keluar jap lagi..En. laki nak gi beli baju kemeja putih plak untuk gi BTN dier tu..huu…nnt aku akan ditinggalkan untuk 5 hari…huuu…

Incoming search terms:

  • photobook malaysia promotion (32)
  • photobook promotion (23)
  • photo book promotion (20)