Tag Archives: pemain bola sepak

Gaya pemain bola sepak dah ade ni…

bakal-pemain-bola-sepak

ade gaya kan? hahaha..ade la kot dapat bakat bapak dier dok main bola sepak…dak p dlu terer gak main..wakil negeri gak la (kot? kalau tak silap)..tapi peringkat skolah jek laa..hahaha.. :p

selain dari dok main bola dier tu ni la activity Alif..

pemain-bola-sepak

sambil pegang bola sambil nak tolong cucikan motor ayah kot….tunjuk rajin la ni kononnye dak Alif ni…

musykil ape yang dibuatnya

yang ni aku tak tau la plak ape gayanye ni…hahaha..macam2 jek kerenah dier ni…

lately mmg ntah ape2 jek dier buat..sometimes bule wat kita marah..tapi sometimes mmg kelakar gile..sometimes plak sambil wat kite marah bule gak nak buat kite tergelak jugak…bercampur2 perasaan…hehehe…

Alif skang ni memang dah nampak cam makin bijak..cuma bercakap tu belum nak pandai laa..tapi rajin gak la berborak..datang dekat2 kat depan muke aku (kalau aku baring or duduk) then cam cakap dekat2 depan muke..dok panggil mak..mak…mak..and cakap2 ntah ape2…hahaha..

wooh..teringat plak…kan hari tu yang takde letrik sampai 6 jam tu kan..ade la kejadian ni..

masa tu dah gelap..so kitorang pasang lilin..aku plak time tu cam terasa panas gile so cam nak gi mandi..aku bawak la satu lilin letak dalam bilik air..tapi belum masuk lagi..aku dok watpe ntah depan pintu bilik air tu..so shadow aku cam besar gile la kat dinding….datang Alif dier cakap ‘Oh No! Giant!‘ hahahaaha..ampes btol…ade ke panggil aku giant..ntah mana dier belajar aku pon tak tau…ni mesti kat PHDC ni…huu…

Incoming search terms:

  • bola sepak (45)