Tag Archives: nama azri

Nama saya Azri Bin Anas..

nama saya azri

Nama saya Azri Bin Anas. hehehe..akhirnya Little P dah ada nama. Lama jugak nak decide tu. Padahal memang dah ade list. Ada la a few nama yang dah shortlisted, tapi macam tak boleh nak decide mana satu nak letak for dak kecik ni. Sebab aku memang undecided sepanjang masa.. in the end aku cakap je kat Dak P, ‘Alif saya dah bagi nama, Little P ni awak pulak lah decide..’ hehehe..so dak P pilih Azri.

Azri maksudnya – kekuatanku, penyokongku.

Alif dan Azri, my heroes. Nak dijadikan cerita. Budak kelas aku time form 5 kat SMSS dlu ade Alieff dan ade Azri jugak..Alif tu lain la eja nya..tapi somehow dua2 pon tak panggil nama diorang..Sorang kitorang panggil Latip lagi sorang Jep. hahaha..kadang2 dok borak2 kat group WhatsApp, ade gak kena bahan bab ni…hehehe..

As for Azri. Semalam dia kena admitted kat hospital for jaundice. huu.. Tengah hari tadi kitorang dah pegi tengok and sempat la BF Azri sekejap. Kesian je tengok dia. Mata kena tutup je sejak semalam. Tapi baiknya Azri..senyap je.. Get well soon Azri..kay…

Nanti aku update pasal ni later.