Tag Archives: luahan hati

Kan best kalau ade mesin jahit…

tadi cam terjumpa tutorial sites pasal jahit menjahit ni..nice sangat bila tengok apa yang diorang bule buat dengan menjahit ni…

nak kata minat..maybe ada gak minat aku kat jahit menjahit ni..bila ada masa lapang and datang mood tu la..hehehe..tahun ni macam teringin nak berlangsir..tapi cam mahal semacam jek tengok kat kedai..mak aku cakap beli jek la mesin jahit..jahit sendiri..hohoho..tapi tadi dok surf pasal mesin jahit ni..yang paling murah aku jumpe pon jenama Brother dapat dalam lebih kurang RM599 kot..for me dah mahal gak tu..hahaa..aku hanyalah suri rumah tangga yang tak bergaji besar (dapat elaun dari laki jek sket..)

 

mesin jahit jenama brother

ni pon masuk dalam wishlist aku gak laa…korang ade suggestion lain tak untuk mesin jahit ni? yang affordable untuk suri rumah cam aku ni..kalau nak paw laki pon kena tunggu dier dapat bonus kot..hahahaa..kalau dapat sebijik ni boleh la buat project2 aku yang terbengkalai tu..woh..bile cakap pasal project terbengkalai teringat plak kat Project Felt aku yang buat buku felt ABC tu..hahaha..tak sambung2 pon lagi..start tahun lepas..sampai skang tak sambung2 lagi..kalau korang tak ingat ni cerita pasal tu project felt aku tu..

Bila nak ade part 3 plak?? Ntah laa…hahaaha..tunggu aku rajin dlu..aku ni jenis yang kerja kang lompat sane..lompat sini..susah nak commit to a project unless memang project yang orang bayar untuk buat..tu memang aku duduk jek buat mende tu tak sudah2 plak..hahaha..

Incoming search terms:

  • MESIN JAHIT MURAH (493)
  • mesin jahit brother (95)
  • mesin jahit murah 2012 (89)
  • mesin jahit paling murah (38)
  • mesin jahit brother paling murah (29)

Apa nak buat kalau envelop Pos Ekspress dah MIA??

aku pening…

Pos Ekspress ni bengong btol laa..aku pos barang minggu lepas..dah seminggu pon orang yang aku pos kan tu tak dapat2 lagi barang dier…kenapa bile turn aku jek korang nak buat hal ye orang pos malaysia ni..pergi la hilangkan envelop orang lain..

aku cuba nak buat bisnes ni..dah kalau asik kena sabotaj macam ni ngan pos ekspress ni tak kemana la bisnes aku..macam mana orang nak percaya kat aku dah kalau first time pos barang kat dier dah ilang plak…ampes betol..orang lain elok jek pos pakai pos ekpress sampai jek…aku banyak kali beli online…and ramai jek yang pos pakai pos ekspress ni…ok jek takde problem pon..

tetibe time aku cam bodo plak dier..ampes..

huu..tensen kejap..kalau takde gak terpaksa la ganti kot…huu..

pos ekspress di jamin tak sampai

 

Aku takleh access websites and blogs hosted overseas….

huuuu…ape dah jadi ni..streamyx la ni wat hal…

so kawan2..sorry la..takle nak access langsung skang ni blog korang…

blogspot, yahoo mail, facebook…harapan…huu…

nak carik gambar logo streamyx pon takle..haha..google bule search..tapi bile nak masuk kat site gambo tu takle..ampes…

harap2 tak lama la benda ni..email pon tak le nak check…huu..

dak p ngan d-tracker nya..

dak p ngan d-tracker nya..