Tag Archives: giveaway

Beba kembali bersiaran..akhirnya!!

huuuu..sorry sangat2…ini semua rasanya angkara streamyx..kata adik aku en.boyem (pakar networking) tmnet ada problem routing ape ntah..gitu la..so mmg kena tunggu diorang jek..

semua website cam facebook, yahoo etc..mostly yang hosted abroad cam aku bole masuk. Cuma yang hosted in Malaysia jek kot takle masuk…

aku dah call tmnet jumaat lepas..baru hari ni problem resolved..walopon diorang kata dalam 24hours tapi tu 24hours masa bekerja jek la kot..huu…

so kepada kengkawan and peserta2 my ‘Happy Birthday to Me‘ Giveaway…hari ni gak akan aku post kan resultnya..kejap ek..

hohoho..3 hari tanpa blog ni tak besh gak..hehe..nak blogwalking pon takde mood..so mmg effect sangat gak kat traffic blog ni..heheh..menurun 50% dari biasanya..

berserabut

muke 3 hari tak update blog..hahaa

haha..takde la..disebabkan dah takle masuk blog tu…so masa2 tu telah pon digunakan untuk jumpe2 member etc.. 😀

kay la..nak gi siapkan semua bahan untuk announce result GA yang dah lama tertangguh…tungguu…..hehe…

and sangat2 sorry (sila salahkah streamyx..hehe..:p)

terjah..terjah..terjah…

hari ni last day untuk menerjah segala entry ‘Happy Birthday to Me‘ Giveaway.

So esok atau pon paling cepat malam ni akan diumumkan pemenang nya nanti.

Kepada yang tak completekan entry by today dalam pukul 6 petang gitu..mintak mahap la sesangat ye sebab korang akan ter’disqualified’ secara automatik. Tak adil la nanti kepada peserta2 yang dah complete semua entry tapi yang menang nye tak complete plak entry kang..

setiap yang tak complete tu apa yang tak cukup mesti ada kat ruangan komen korang..kepada yang takde ape2 komen lebihan tu maknanya dah approved la tu… 😀

so aku nak menerjah ni..go go go to me…ade lagi sket lagi entry last minute semalam yang aku nak kena tengok..hehe..

harap2 semua pon approved..senang keja aku..hehehe…payah kalau ade yang tak complete..nak kena kasi komen panjang2..pastu nak kena check lagi sekali..bertambah kepeningan.. (luahan hati plak kat sini..huu.. :p) tapi kena berterima kasih gak sebab rajin nak join..hehee..biasa la tu kan ada yang tertinggal ke pe..sbb aku pon ade tertinggal tadi sorang blogger..hehee..sorry bebenor..seb baik dier perasan.. 😀

ahh..cukup2..nak kena pergi menerjah..kang lambat plak abes…

letak lagi banner contest kat sini..hehee..suke2 jek letak muke sendri kat banner..terasa cam glemer plak dok berblogwalking nampak muke sendri kat sidebar blog2 lain..hahaha…

selamat hari jadi kepada saya..

update: sambil2 nak carik balik gambar banner dah abes plak dok menerjah..so update teros la kat sini.. 😀

sila click gambar kat bawah ni ye…nak copy and paste cam panjang plak nnt..so pakai gambar jek..jimat space.. :p

peserta giveaway

please click untuk tengok list ni ye.. 😀

sama cam before this gak..untuk url yang ada simbol (-xc) tu maknanya tak complete..so insyallah malam ni akan dikeluarkan resultnya.. 😀

tungguuuu…..

Perhatian kepada peserta ‘Happy Birthday to Me’ Giveaway

Hai laa…lotih dah ni dok menerjah entry..so untuk senarai peserta to date sila lah click kat gambar bawah ni..

 

happy birthday to me giveaway..

sila click nak tengok gambar besar ye..

jangan ditanye kenapa aku letak gambar gini, tak copy paste aje..sebab aku pon tak sure kenapa..hehe..dah weng..dari kol 1 pagi tadi dok tengok entry sampai la skang ni baru la bole wat entry pasal ni plak.. (ade la wat benda lain sket2..hehe..)

please note kepada peserta yang ada tanda ( -xc ) kat sebelah link korang tu..itu makna nya entry adalah tidak complete..so please betulkan sebelum esok..sebab esok akan diumumkan resultnya..apa yang tak cukup ada kat comment di entry masing2..

kay laa..nak tido..sok nak jalan2 kat KL bershopping2..hohoho..tido2…rehat2…go go go!!

 

p.s: kalau ade yang tertinggal please inform me ye.. 😀

p.p.s: kalau nak join pon boleh lagi…penyertaan akan ditutup tepat jam 11.59pm hari ni..

ronggeng ronggeng…hohoho…

yeay..bestnya…tak de la ronggeng pon..haha..dok umah jek..rehat2..

alif la paling happy…berdukung sane sini…ramai plak yg rajin melayan..hahaa…

bila dah kat sini laptop pon dah jarang bukak..hehehe..tp akan ku coba jugak la…ape2 pon..giveaway aku tetap berjalan and akan diterjah bile ade masa and rasa rajin tu datang..hehee..

ada lagi 3 hari untuk korang join..and ada 3 hari jugak for me untuk menerjah peserta2 giveaway ni.. 😀 so rajin2 la join ek…

just click banner kat bawah ni ek.. 😀

selamat hari jadi kepada saya..