Tag Archives: eumora

Skin care ape yang affordable and bagus ek..?

Aku rasa kulit muke aku skang ni cam dah tak berapa nak lawo laa…huu..so nak gak pendapat from kawan2 pasal skin care ni…

eumoraBoleh dikatakan aku cam dah agak lama gak la tak berapa nak kesah sangat ngan kecantikan kulit muke aku ni…cuci pon kadang bule lupe..hehe..satu cream pon aku takde pakai skang ni…kalau cuci pon pakai sabun Eumora yang mak aku kasi free dlu..huu..nak kata ok tu ok la kot..sebab kalau aku pakai selalu pon kulit aku menten jek..takde tumbuh jerawat ke pe..tapi kalau tak cuci kompom la naik jerawat sebarang 2 bijik kat muke..huu..

maybe bule gak stay guna sabun Eumora tapi nak gak tambah krim ape2 ke..ntah laa..aku pon tak sure..ataupon nak cuba yang lain ke…

tapi yang penting kena affordable la..and affordable for me adalah something yang maybe below RM50 sebulan gitu..cam sabun Eumora ni..kalau tak silap dlu mak aku cakap dalam RM90+ kot orang jual…tapi aku pakai cam dah lama gila dah tak abes2 lagi..mungkin gak sebab aku slalu skip2 cuci muka..hahaha.. :p lagi satunya aku ni takde la rajin nak tunggu sampai 3 minit ni dok cuci muke..haha..tu kadang seminit dua minit..agak2 jek gitu…

camne ek…any suggestions??

 

Incoming search terms:

  • skin care yang bagus (55)
  • skincare yang bagus (55)
  • produk skin care yang bagus (42)