Tag Archives: contest

Contest Foto Kiut

dah lama tak masuk contest… 😀 so this time cam terjumpe contest yang simple jek syarat2 nye..so rajin la nak join..

Contest Foto Kiut..

Contest ni takde had umur, sape2 pon bule masuk..tapi kalau nak letak muke sendri kang orang kata perasan kiut..haahha..so aku masukkan la anak kiut bujang aku ni…

rambut depan Alif

kiut kan?? kalau korang kata tak kiut aku tanak kawan korang dah..hohhooho..takde laa.. :p main2 jek…so aku rasa tu jek la…simple kan..jom la masuk meramaikan majlis…contest ni berjalan sampai 31/01/2011..Cepat2..

“Show Your Teeth Baby!” Contest 2010!

banner-show-your-teeth-baby-contest

contest time!!  😀

ni gambar Alif dok menayang gigi dier yang tak seberapa banyak lagi..hehe..gambar ni was taken some time this year gak..tak sure plak bile..

contest-tayang-gigi

  • Alif Bin Anas
  • 03.02.2009 ( 1 tahun 9 bulan)
  • Tengok TV specially cerita Special Agent Oso and Dibo The Gift Dragon.
  • Gigi Alif skang ni ada 12 batang dah kot..sungguh susah budak ni nak bukak mulut tunjuk gigi dier tau puan penganjur.. 😀

Okeh..tu jek..rasanya semua syarat pon dah cukup..

 

Cute Baby with Buchuk Contest!

 

Contest cute baby with buchuk

Click banner kalau nak join ek.. 😀

 

wahh..dah lama tol tak masuk contest..tapi cam mmg tertarik btol ngan contest yang Mrs. K and Lynn anjurkan ni..

bile ternampak jek contest ni terus teringat satu gambar yang kitorang baru amik masa balik KL hari tu…

cam tau-tau plak diorang ni nak wat contest pasal ni…hehhe..

En. Alif ni kalau ke mana-mana memang aku bawak botol susu dier and teman sejati dier la…bantal busuk kesayangan tu..tapi bantal busuk Alif ni takde la busuk sangat pon..bile dah cam ala2 dah nak masam tu aku tukar sarung baru…hehe.. (yang masam tu part 4 bucu bantal tu laaa…di hisapnya and gigit2 nya..terutama time nak tido..)

balik Kajang hari tu cam tak sempat nak beli kain untuk buat sarung baru untuk Alif…nenek kajang ade mesin jahit..bule tolong jahitkan untuk Alif…mak belum ade rezeki lagi nak beli sebijik..hehehehe..tunggu dapat bonus terletak dlu baru beli sebijik…haahaha…

opsss…cam terpanjang lak intro…tapi yang pentingnya semestilah gambar yang nak dipertaruhkan untuk contest kali ni kann.. 😀

Alif with him bottle and bantal busyuk

Alif Bin Anas | 1 Tahun 8 Bulan

Rasanya semua syarat dah pon dibuat..tu jek la kot..hehee.. 😀

Incoming search terms:

  • baby contest 2011 (14)

terjah..terjah..terjah…

hari ni last day untuk menerjah segala entry ‘Happy Birthday to Me‘ Giveaway.

So esok atau pon paling cepat malam ni akan diumumkan pemenang nya nanti.

Kepada yang tak completekan entry by today dalam pukul 6 petang gitu..mintak mahap la sesangat ye sebab korang akan ter’disqualified’ secara automatik. Tak adil la nanti kepada peserta2 yang dah complete semua entry tapi yang menang nye tak complete plak entry kang..

setiap yang tak complete tu apa yang tak cukup mesti ada kat ruangan komen korang..kepada yang takde ape2 komen lebihan tu maknanya dah approved la tu… 😀

so aku nak menerjah ni..go go go to me…ade lagi sket lagi entry last minute semalam yang aku nak kena tengok..hehe..

harap2 semua pon approved..senang keja aku..hehehe…payah kalau ade yang tak complete..nak kena kasi komen panjang2..pastu nak kena check lagi sekali..bertambah kepeningan.. (luahan hati plak kat sini..huu.. :p) tapi kena berterima kasih gak sebab rajin nak join..hehee..biasa la tu kan ada yang tertinggal ke pe..sbb aku pon ade tertinggal tadi sorang blogger..hehee..sorry bebenor..seb baik dier perasan.. 😀

ahh..cukup2..nak kena pergi menerjah..kang lambat plak abes…

letak lagi banner contest kat sini..hehee..suke2 jek letak muke sendri kat banner..terasa cam glemer plak dok berblogwalking nampak muke sendri kat sidebar blog2 lain..hahaha…

selamat hari jadi kepada saya..

update: sambil2 nak carik balik gambar banner dah abes plak dok menerjah..so update teros la kat sini.. 😀

sila click gambar kat bawah ni ye…nak copy and paste cam panjang plak nnt..so pakai gambar jek..jimat space.. :p

peserta giveaway

please click untuk tengok list ni ye.. 😀

sama cam before this gak..untuk url yang ada simbol (-xc) tu maknanya tak complete..so insyallah malam ni akan dikeluarkan resultnya.. 😀

tungguuuu…..