Tag Archives: cara mudah cari tambang murah airasia

Cara mudah nak cari tambang murah di airasia..

Perhatian: Website flyous.com ni dah lama gak tak berfungsi..owner dier busy ngan benda lain yang tak dapat nak commit untuk project ni..tapi aku ade terjumpe lagi satu site yang bagi service yang similar to flyous jugak…korang boleh refer to this post: Website yang boleh listkan Tiket Murah AirAsia [Baru]. Thanks..

hari tu masa dok surfing aku terjumpa this one site.

 

tiket airasia murah

flyous.com

 

this site list out the lowest price we can get pada bulan2 yang tertentu. tapi buat masa ni still limited lagi yang boleh di tunjukkan..cuma yang departing from KL and Penang.

 

cari tiket airasia murah

list tarikh flight..

 

dier listkan ikot bulan..bulan February tu makna nya paling murah RM272 la..and dier listkan available flights untuk harga tu..

tapi satu kelemahan yang aku tengok dier cam kena update manual agaknya..sebab kat gambar atas tu korang boleh tengok yang the page was last updated 6 days ago. Harap2 the webmaster update cepat2 sebab semalam aku ada dapat e-mail from airasia pasal their new promotion. KL-KK dapat dalam RM49. Tapi untuk travel bulan SEP-FEB2011 la plak..huu..kalau ada tiket bulan Jan bule gak kot beli…huu..skang ni kitorang still tengok carik2 tiket bulan 5..tapi mmg mahal gile skang..RM130++ kalau tak silap.

Tapi ok gak laa..hehee.. 😀

owh..korang boleh check flight murah airasia korang kat : flyous.com

Incoming search terms:

  • tambang murah air asia (1060)
  • air asia tambang murah (574)
  • airasia tambang murah (492)
  • tambang murah airasia (416)
  • tambang murah (400)