Tag Archives: black pepper mills

boleh tolong bagitau mana nak dapat benda ni tak??

aku nak sangat benda ni..tapi tak tau nak carik kat mana…korang bule tolong bagi tau tak kat mana ade..and berapa ek harganya..??

Pepper mill..

aku pernah jumpe kat giant..tapi plastik jek..and mak aku kata ‘tak payah la beli plastik ni, pakai 2-3 kali dah retak‘ so aku nak carik gak la samada yang kayu ke stainless steel ke..huu…rasa2nya cam mahal..hahaah..tp cam nak jugak..

tolong ek korang.. 😀

kenapa aku nak? ntah laa..cam besh..hahaa..lgpon aku mmg suke freshly grind black pepper..lagi rasa dari serbuk.. 😀

Incoming search terms:

  • pepper grinder malaysia (25)