Tag Archives: black

Blogger Template Free…

Hari tu ade la member aku cam cakap suruh tolong watkan template untuk blog dier..aku pon cam masa tu takde mende sangat nak wat..kate ok jek laa..aku pon wat jek laa (takde la pandai sgt pon mendesign ni..huu..) dier kata dier nak warna merah..pastu nak ade heart besar..and 3 columns.

pastu bile dah siap aku cam tanye la..’ko nak ke tak template tu‘ pastu dier kate cam banyak sangat heart2 tu..cam tanak plak..hahahaa..ampes tol..maybe aku pon over sangat kot..letak hearts banyak2 tu..tapi tak kesah laa…tapi sebab aku pon tak pakai gak benda ni kang so aku ingat aku release jek as freebie (tu pon kalau ade yg nak pakai template aku ni..hahaha.. :p)

first attempt..aku pon tak berapa satisfied sangat ngan outcomenye (cam too narrow for 3 columns)..tapi takpe laa..heheehe..tengok la hasilnye:

red 3 columns blogger template

ok kah? hahaha..

terlebih penuh ngan hearts kot….hehehe..kalau nak tengok demonye and nak download boleh tengok kat sini: Demo Blogger Template

pasni ingat nak buat lagi laaa..cam besh jek..alaa..kalau korang rasa tak cantek pon takpe..mesti ade gak satu dalam seribu (100k ke??) yang kate cantek nanti..hahaaha..

tunggu untuk my 2nd free blogger template plak ye.. 😀

Incoming search terms:

  • muslimah blog template (21)
  • muslimah blogger template (14)