Tag Archives: azri first time

Eating like A Bawse… :D

azri makan sendiri

Sampai naik ke atas kaki ha makan…hahaha.. Azri. Azri..

Baru-baru ni je baru kitorang bagi dia makan sendiri ni..tapi memang OK la dia makan sendiri..bersepah tu of course la kan..tapi macam takde la sehebat Alif dulu bab sepahnya tu..hahaha.. senang la keja mak or ayah nya nak mengemas.. Radius nasik bertaburan tu kecik sket.. huhuhu..

p.s: Mak tengah buat project DIY untuk Azri, tapi abang Alif pon boleh gak guna..hehehe..bila la nak siapnya tu..hahaha..

p.p.s: Template baru blog ni dah siap..tapi malas nya nak install..hahaha..ade benda sket nak kena check..tu yang tak buat2 lagi tu..tengok la 2-3 hari ni nanti… :p

Alif dan Azri bercanda di pasiran pantai gituu..

Semalam kitorang tetibe terajin pula nak pegi pantai. Rumah ngan pantai dekat jeeee tapi jarang bebeno pegi nye. Macam rugi kan? Hehehe. Ini pon first time lah Azri jejak pasir pantai sebenarnya.

Memang berjalan je Azri dok pusing2 kat situ. Hehehe. Rasa lain agaknya kat kaki dia tu kan pijak pasir pantai ni.

Abang dia plak si Alif dok berusaha buat sandcastle. Port dia jauh sangat plak dari air. Dah ulang alik ngambik air je. Last2 tak de la siap sandcastle nye. Hahaha. Lenkali kita datang lagi ye Alif.

Azri sampai2 je rumah. Melekap sekejap minum ngan mak dia. Pastu setel. Hahaha. Letih betul la tu berjalan kat pantai. Alif je tenaga berlebihan banyak betul. O_o;

Yang penting diorang happy. Hehehe. InsyaAllah kalau ada masa lagi boleh pergi lagi main tepi pantai. Hehehe.

Mak pulak sepanjang masa tu, lepak tepi je lah. Hahaha. Tengok bebudak main happy2.

Lamanya tak update blog. Hehee. Aku ni kena berusaha ke arah better time management ni. Hahaha. There was times when this blog was updated twice a day gitu. Gila lah. Hahaha. Nampak sangat boleh sebenarnya kalau nak. Bak kata orang dulu2. Nak seribu daya. Kalau tak tu memanglah memacam dalihnya. So ini je lah update dari Puan Beba. Aku harap the next update ni takde la lama sangat kang. Hahaha. Update simple2 pon aci kan? :p