the joker..

smlm tgk the dark knight!pergh..mengancam giler citer dier..mmg terbaek late heath ledger(btol ke spelling?) blakon jadik joker..sungguh mantap..hohoh..baru balik dari outstation kat pulau banggi kelmarin..sampai umah dalam kol 830 gitu..leth gile..balik2 umah pas mandi tros tetido sampai esok pagi..heh..okla trip kali ni..seb bek cuaca baik je..tader ribut2 or angin kuat plak..takyah la bemalam kat pulau banggi tuh..da la tader letrik memalam..pulau tuh pakai generator je..dari kol 7 am sampai la ke 7 pm..pastuh sume pakai lilin jer..hahahah..actually kalau cuaca tak brapa nak ok..ferry man tuh tak brani nak balik gi kudat n kna ar stay kat pulau tuh..sampai cuaca elok..syukur Alhamdulillah..puan bibah sehat je sepanjang ketiadaan aku kat umah..malah bertambah sehat kata dia..dia cakap kalau aku tader badan2 dia sume tak sakit2..paler pon ringan..kira tenteram giler ar dia ngan baby kat dalam perot dia tuh..ces!baby tak suke aku ker?apakah?hohoh…blom lahir lagik da wat pakatan gelap ngan mak dia!ces2..tak ble jadik nih!hoho…bole dakwa puan bibah kat court nih dalam akta hasut menghasut..!hihi..ujung minggu ni nak balik beaufort..lama da tak balik..amek udara kampong plak ar..yuUuUuuuuUuu…cale~~

written by anas

Please let me know what do you think about this post. :D