terima kasih Allah~Alhamdulillah..

assalamualaikum semua..syukur aku pada Allah sbb masih dipanjangkan umur oleh Allah s.w.t hinggalah kehari ini da 26 tahun 2 hari aku idop kat dunia sementara Allah nih..kalau dikira2 ngan bil ntah da berapa buku la nikmat2 yang Allah kasik kat aku ngan percuma ni..semoga Amalan dan syukur aku selama ni diterima oleh Allah..begitu juga la hakikatnya pada kita semua ek kawan2~Amin..

terima kasih pada kawan2 yang mengirimkan ucapan selamat hari lahir ntok aku..terutama pada puan bibah n en alif (yg tanak tido mlm tuh!)..THANK YOU~tahun ni aku sambut hari lahir ngan puan bibah dan en alif..kali pertama sambut hari lahir ngan en alif..sepanjang26 tahun aku idop, nikmat berkeluarga ni lah nikmat terbesar yang pernah aku dapat..Alhamdulillah..walaupon byk dugaan n kna byk sabar..tp manisnya berkeluarga dpt top up semua tuh..aku berharap Allah tetapkan iman aku dan hati aku untuk menjaga amanahnya ini selamanya..insyaAllah..btollah bila org ckp yg keluarga n anak nih la harta sebenarnya..bukan lah wang ringgit dan dunia..itu semua adalah tool ntuk kita jaga harta sebenar kita nih ja..:)

pada kawan2 aku dan semua umat kat dunia nih, aku doakan apa yg aku doakan pada diriku sendiri nih..semoga kita di beri kebahagian dunia dan akhirat oleh Allah..

16042009299

ni gambar kitorang gi mkn kat 1 borneo, kira konon nak selebret my bday la..hoho..1st time en alif gi sini..tu yang muka tekejut tuh..hehe..ntah apa yg en alif tgk..:)

16042009295

amanah ku~hoho…

ini je update ntok kali ni kot, en alif n pn bibah tgh tido ni..skang ni shift aku jg en alif..hoho..smlm pn bibah da bejaga mlm ngan en alif..siang dia tido..cale~

written by anas

4 thoughts on “terima kasih Allah~Alhamdulillah..”

  1. Najwa

    Selamat Hari lahir En Anas!!!

    Semoga sentiasa bahagia bersama yang tersayang. Saya mmg setuju nikmat berkeluarga ni mmg sangat besar dan sangat bermakna..

    Huhuu..betulla baby Alif semakin berubah jadi muka Beba plak..makin putih and makin ikut Beba..Takpe la anak laki ikut muka mak..anak perempuan ikut muka ayah pulak nanti..

  2. dak p

    ha ah ek..happy belated bday jaja!masuk ko da 3 org yg aku knal sama tarikh lahir nih…aku doa kan ko panjang umur, murah rezeki, sentiasa dalam jagaan Allah dan senang urusan dunia akhirat!go jaja go go go!~take careee!

Please let me know what do you think about this post. :D