sunday ride~

salam,

ahad lepas aku pi jenjalan test power si hijau..my green monster..actually sabtu tuh baru pas service tuka engine oil..igt nak kuar ari sabtu tp ujan plak the whole day..so pg ahad tuh cuaca 50-50..mendung nak ujan pun ada tp mmg da nekad kalu tak ujan mmg nak ride gi papar..Alhamdulillah tak ujan..so pas tolong dak b wat keje sket n tido kan en.alif ( bodek je ni..hehe) aku pon gerak..memula plan mmg nak gi jumpa kawan moto aku kat papar je n then balik kk..tp skali kawan aku punya kawan yg join kat papar ni ajak gi bt.16 (jalan kimanis-keningau) la plak..soo..aku join je la kerna suda terjebak!:P

overall ride kali ni mmg best..cuaca pon ala-ala kat oversea..mendung je..cume jalan ada licin sket laa..jalan kimanis-keningau tuh mmg layan..scenery subahanAllah..cantek woo..tp tak amik gmbar byk sgt sbb time kat sana ujan gerimis daa n seb bek gak ujan tuh kalau tak mmg terjebak sampei keningau laa aku arituh..hahah..so ni ada sket gamba..

sundayride15sundayride18sundayride2sundayride6

sampai rumah kol 1.40 ptg..Alhamdulillah..total mileage covered 300km..

cale~

written by anas

3 thoughts on “sunday ride~”

Please let me know what do you think about this post. :D