Status ‘gelihati’ Nuffnang kena tarik????

tidaaaaakkk….kenape ekk..

baru je tadi aku buka nuffnang..saje2 la..tengok2..membership status aku dah berubah jadi “ordinary(non-exclusive)” !!

 

glitterati nuffnang

dah tak ber'glitterati' dahh...

awatnyee…dah setahun dah aku rasa aku ngan nuffnang ni…elok jek ber’gelihati’ tup2 tiba2 hari ni jadik ordinary plak..huu..sedih2…

aku dah submit ticket kat nuffnang…tanye apsal status aku bertukar tu..ape plak salah aku…huu..harap2 nanti dapat reply..tak pon dapat la balik status ‘glitterati’ tu balik..tak best la kalau ordinary..hehe..

kalau ordinary gak..nampaknye kena la carik madu en. nuffnang..hohoho… 😀

seriously banyak la beza earnings kalau status glitterati and ordinary ni..last time aku mmg noticed ada satu buffered earning from blog beba-anas ni amount dier dalam RM15 (ingat sebab paling tinggi pernah dapat for this blog) tapi tadi aku dok carik2 gak before aku dapat tau yg status aku dah jadik ordinary ni..skang ni tinggal RM8+ jek..RM7 beza tu…rugi2..huu..

p.s: internet cam cipan merayap2..aku tensen..category pon takle tukar..adoi..tapi publish la gak..dah malas nak pikir..da la nuffnang pon buat hal..huu..sedih..

written by beba

5 thoughts on “Status ‘gelihati’ Nuffnang kena tarik????”

    1. beba Post Author

      @mama zharfan ntah lee…tu laa..harap2 dapat balik..rugi btol..

      @apek haiya..ya ka apek..youthsay tu cam dah 2 bulan agaknye kat situ…huu..skang gak gi remove..hadoi..

  1. Aunz

    yup lah beba…ko kene letak iklan nuffnang jer..xbley letak iklan lain..coz klo ko letak selain dr nuffnang…maka hilang lah status “lip*lap*lip*lap” ko tu…
    Coz aku pon memula gtu gak..letak googles adsense..pehtu aku remove lah…br dpt balik..

    1. beba

      aku mmg letak nuffnang jek..mana de letak yg lain..selain dari affiliate la..rasanya affiliate takpe kot..ramai jek orang lain letak iklan affiliate..lgpon aku tak letak iklan baru pon br2 ni..
      semua yg lama jek..dah berbulan2..

      nway setahu aku google adsense takde masalah ngan nuffnang..tp aku mmg tak letak google adsense kat blog ni sbb mmg tak keluar iklan kang..hehe..aku set google adsense aku iklan english..sah2 la aku tulis in BM dah la rojak..kompom tak kuar iklan..

Please let me know what do you think about this post. :D