stadium likas..

akum..waa..lama nya tak post..hoho..puan bibah pon da lama tak post..bkan lam mood ntok post entry kot..heh..kitorang sehat 2 je..puan bibah puan sehat je..Alhamdulillah..kandungan dia pon so far soo good..our OB pun ckp ok je..sume ok..Alhamdulillah..skang puan bibah da masuk minggu ke 24..means da masuk 6 bulan..3 month to go!go baby go go go..

smalam saut ari ujan kat kk nih..dari pagi sampai ke malam n sampai la skang nih..stil gerimis n ada tanda2 nak ujan lebat belah petang karang nih..ujan seharian semalam bermakna aku akan bermain bola di stadium likas dalam hujan lebat di malam ari..perghh..macam bersawah pon ada aku rasa..hoho..final result is 3-2..kitorang kalah sudden death..damn!da tinggal 4 minit da ntok kitroang jadik champ!tp dalam 4 minit tuh la dorg ble equalise then tros sgi sudden death which they scored first n became a champ!ces!sayang btol..hoho..tapi refree malam tadik pon bayers giler!sume penonton pon ckp mcm tuh..kan dak b?kan?ces!tak puas hati btol!!!hoho..tapi Allah maha adil..Allah maha mengetahui!hohoh..Allahuakbar..

um..esok cuti..happy deepavali to all indians..heh..esok ingat nak gi beli barang2 ntok baby kot..so far da bli da la..baru 30 percent ar daripada list yang puan bibah da buat tuh..soo..esok sempena cuti ingat nak gi bli ar..:) jap lagi nak gi umah pakcik aku..ada majlis antar berian a.k.a duit antaran ntok cousin aku yang nak menikah bulan depan..parents aku da sampai lama tadik da bising 2 da suh kitorang dtg..:)

skang ni baby dalam perot puan bibah semakin aktif..kalau dia tendang 2 tuh sampai begegar2 perot..i really enjoyed that precious moment!seriyes..syukur aku pada Allah sbb izinkan aku kahwin n rasa pengalaman ni..:) berbunga2 hati aku..skang kalu ngan puan bibah je aku mesti dok main2 ngan perot dia pastuh tunggu dia sepak2!haha…Allahuakbar..puan bibah sampai ckp aku saiko!haha..ketahuila kekasihku..mmg laki mu saiko!hahaha…

oklah..itu je ntok kali nih…p/s= i luv u dak b n baby!~~

written by anas

One thought on “stadium likas..”

Please let me know what do you think about this post. :D