sian dak b..

hola..arini ari rabu..smlm ari selasa..smlm kitorang kuar gi warisan square..actually nak bawak puan bibah gi secret recipe..dia teringin nak mkn lasagne..so..pas kije aku pon balik tros sbb nak kuar pas maghrib dlm kol 7 gitu…kna kuar awl sbb kol 9 aku ada futsal kat suria..ikot team member aku..da lama tak men nih..da nak sebulan la..teammate office aku da jarang men plak..alasan minyak naik!ampes!damn US..!!so bebalik pada cite nak gi mkn lasagne..so..kitorang smpai ke warisan square dlm kol 740 gitu ar..pas parking straight away gi secret recipe..sampai2 tros duduk kat kursi empok dorg kaler merah tuh n bace menu..carik2 lasagne tup tap debusshh..dlm menu dia letak tape kat itemm lasagne tuh ” not available for today”!aiyo..tension aku!urghh..aku tension sbb puan bibah tadapat la nak mkn lasagne tuh..umm..cuaca yang tadik nye cerah da bertukar menjadi mendung …but theres nothing we can do much..soo..aku suggest la dia mkn all time faveret cake puan bibah ceezy choc tuh..tup tap waiteress tuh ckp ” da habis encik”!arghhh…cuaca yang tadiknya mendung nak ujan da bertukar kepada ribut petir diselangi ngan kilat sabung menyabung!!!adooii laaa…dugaan btol..soo..waitress tuh ckp stok dorg ntok lasagne tuh akan ada balik in a week time maybe..cos dia pon tatau..kna tgu sket ar…ampes!tuh la berahsia sgt ngan recipe tuh..kasik aku kan bagos..bleh aku buat ntok puan bibah n my future baby!!baby baby baby!huhuhu…um..pas tuh kitorang gi round warisan square tuh gi carik satu restoren ala ala italian nih..ape nama dia tah da lupa..saja nak tgk mana tau ada jual ker tak..um..sampai kat kdai tuh tak jadik plak aku nak masuk cos kdai dia penih ngan iklan arak n recipe dia campur2 ngan arak sume..sooo…hujan tros ar..:P..last2 aku bawak puan bibah gi 1901 stall..blikan dia hotdog n fresh oren..at least tader la puan bibah kelaparan..sian dak B..next time ek sayang!hoho

pas hujan ribut petir tuh..(in fact mmg kk hujan renyai2 time tuh)hohoh..aku pon gi ar suria futsal centre..men kol 9..kat futsal arena tuh..ble plak terjumpa senior aku kat maahad dulu..muzaffar mahmud n masriezan masrie..pergh..ingat tuh nama dorg…haha..si chapar nih da keje cni kat 3 taun da..dia engineer kat petronas..yang si mas nih plak tak habeh2 nak blaja lgik..so..tuka2 no hp dgn harapan dia kol aku ajak men futsal next time..sangap nih..sabtu nih nak stat gi jogging kat tanjung aru beach ar…lagipon nak kna bwk puan bibah jenjalan excercise gak…aku jogging dia wat walkathon..hohoh..oang2 tua kata oang pregnant kna byk bejalan..senang nak beranak esok..hohoho..soo..itu jer ar…jaaa neh!

written by anas

3 thoughts on “sian dak b..”

Please let me know what do you think about this post. :D