senyum..

assalamualaikum..hohoh..ari nih pepagi lagik aku da senyum da..haha..senyum sbb baca citer puan bibah kat blog nih..hohoh..wah..pn bibah citer pasal baby!hoho..selalu puan bibah ni malu2 jer when it comes to this issue..actually mmg plan kitorang mcm yg puan bibah da citer earlier tuh la..yang kitorang maybe nak enjoy2 dlu..hoho..:) tp kalu da rezeki tuh kitorang terima jer..haha..AMIN..um..dak b..jgn risau dak b..kalu da rezki tuh..tak kemana..kita merancang..ALLAH menentukan..:)..pada saya, awak akan jadi ibu yang baik la dak b..hoho..saya kenal la bini saya..hoho..cume awak je yang tak konpident..lagipon saya kan ada..i always be there for u la dak b..takkan la saya nak biar awk sorg 2 kot..giler tak logik!:P huhuh..so..doa jer la banyak2!heh..

um..smlm bapak mertuaku datang kk sbb ada meeting arini..so..ptg smlm kol 730 aku gi pick up ayah kat KKIA..kota kinabalu international airport..flight MH2662..ayah datang bertiga ngan staff dia..so..aku bawak ayah gi promenade hotel n check in kat sana..pas check in aku bawak ayah jenjalan kat kk..actually nak gi mkn jer sbnarnye..tapi da alang2 tuh aku bwk ar ayah gi tgk opis aku..n kawasan2 yang sewaktu dengannya..kitorang lepak mkn kat jesselton point..sdap gak makanan dia..hoho..teh tarek dia pon ok..aku siap kol pn bibah lagi ckp tea tarek dia  sdap..sbb pn bibah asyik komplen jer tea tarek kat sini tak sdap..hoho..ayah pon ckp sdap tau dak b!!puik!hoho..um..pastu aku anta ayah balik otel sbb dia ada discussion sket n aku pon balik umah..arini pas meeting ayah gerak gi kuching plak gi meeting kat sana..hohoh..

so..itu jer la ntok kali nih..kepada cik leha..how are u?heh..thanks la sbb da jadik pembaca setia kat blog kitorang nih..huhuh..take care leha!kitorang slalu je sebut2 nama ko kalu kitorang gi jenjalan tau..heh..sbb banyak kedai or product2 kat mesia nih guna nama ko..hehe..restoran zaleha laa..leha collection laa..klinik leha laa..bile nampak je nama ko..puan bibah mesti cakap..”wahh..da maju la leha..da ada butik @ klinik @ restoran @ etc..etc..hohohoho…ok then..buhbye!!go leha go go go!banzai!

written by anas

3 thoughts on “senyum..”

Please let me know what do you think about this post. :D