saturday post.

hari ni hari sabtu..aku suka hari sabtu sabtu sbb aku tak keje..aku tak penah post time hari sabtu..hoho..pagi tadik aku kuar gi bli breakfast ntok aku n puan bibah..gi bli kat likas since aku tak tau kedai2 yang ada kat area inanam ni..lagipon mmg tak jauh sgt pon..apa yang aku nak cite kat cni bkan la pasal jauh tak jauh tuh..tp pasal harge bekfes aku n puan bibah tadik..sangat hampeh..aku memula nak gi carik nasik lemak la sbb puan bibah ada ckp nak mkn nasik lemak arituh..tup tak yang ada nasik goreng jer..so.aku pon tapau la nasik goreng ngan ayam goreng ntok puan bibah n nasik goreng n hotdog for me..tekujat berok aku time bayar..9.60!perghh..ayam goreng jer 4.00!giler cekik darah wei!

harini ingat nak dok umah je..lepak2 tgk dvd sambil2 makan kek batik yang puan bibah bake smalm!my all time faveret cake!yattaa!hoohoh..okla tu je entry ntok ari sabtu nih!heh..~~

p/s= …?

written by anas

One thought on “saturday post.”

  1. beba

    panggil bake jugak ke kek batik tu..bukannyer kena masuk oven pon..pakai kuali jek…then masuk fridge…huu…

    tambah lagi satu…bukan stakat mahal..xsedap plak tu..mmg cekik darah!!

Please let me know what do you think about this post. :D