overload..

akum..last sunday 8.6.08 aku ngan dak b gi jalan2 carik makan..actually nak gi ari sabtu 7.6.08 sempena anniversary kitorang kapel..tp hari tuh kitorang dok umah jer..n kuar mkn kat tpt yg tak sedap plak..so..kna ar gi mkn tpt lain..kitorang pon gi ar kat gayang seafood..gayang seafood nih antara tpt mkn seafood yg popular gak kat cni..aku pon tak penah gi lagik..member yg kasiktau tpt tuh..soo..aku pon bwk la puan bibah gi sana..kitorang gi ptg pas asar..sampai jer sana kitorang pon order la..kitorang order udang masak sambal,ketam masak asam manis, sotong goreng tepong, kerang bakar, isi ikan, n baby kailan.kitorang order ntok makan 2 orang jer, sekali dia datang perghhh..makan ntok 4 orang plak makanan tuh sumer..aiyo..so…kitorang pon berusaha la nak perabih makanan2 tuh..seb baik ada puan bibah yang ada superpower ntok perabih sumer tuh..huhuh..membazir katernye..aku awal2 da benti..last2 tepaksa la tapau bwk balik mknan2 tuh..tp mmg sedap ar seafud kat gayang nih..walopon puan bibah kater sotong goreng tepong tuh ada masin sket..hehe..

um..esok puan bibah ada interview kat SESB.so..kna la antar pepagi esok..kol 830..smlm oang dari SESB kol puan bibah suh datang interview..ramai gak rupanya yang apply, oang tuh kata 100 lebih yang apply, dorg da shortlist kan ke 20 untuk interview..so..doa jerla..yang job arituh da dpt da actually, tp bila puan bibah dgr yang kna keje ari sabtu 8 to 5..tros dia tak jadik..letih katanya..huhu..btol gak..skang takper la lagik..esok2 da ada anak kang..payah gak kalu sabtu pon tadeer kat umah..huhu..soo..ada hikmah gak ar..aku pon tanak la paksa2 dia suh keje..dia yang nak keje nanti..kang kalu dia tak ske keje tuh lagi mcm2 hal ble jadik!hoho..go dak b..go go go!

written by anas

4 thoughts on “overload..”

  1. beba

    hahaha..sejak dlu lagi da hobi aku makan…nk wat camne..harap2 pasni bule kurangkan sket hobi mkn ni..metabolism da x cam dlu kot..hohoho…xmo gemok!! seb baik ade dak p yg sentiasa bising bile aku makan..haahhaa.ade gak la penjaga aku..

Please let me know what do you think about this post. :D