mummy!

smlm gi tgk muvie ngan dak b..hoho..tgk citer mummy kat china..okla citer dia..dak b komplen seat wayang tuh tak selesa plak..pastuh ada oang kentut la..mcm 2 la dak b!hihi..smlm gi mkn nasik ayam kat ciken rice shop..dak b teringin nak mkn dari mgu lepas lagik..hoho..byk gile mkn..mcm nak melotup perot..da lama da tak mkn byk mcm tuh..jgn salah paham ek..bkan kitorang order byk..tp set tuh yang mmg banyak mknan2 dia..heh..tp kitorang bejaya gak mengabihkan sume mknan tuh kecuali kerabu mangga dia..masam..tak larat nak abeskan sume..

arini puan bibah ada appointment ngan OB dia kol 530 mcm biasa..hoho..minggu ni puan bibah da masuk 14 week..bersamaan ngan 3 bulan..arini gi jumpa baby!horrey!kalau ikot ckp dr tuh,arini kna cek darah sume..pastuh ble scan skalik..bleh tgk baby wat pe kat dalam perot puan bibah tuh..kalau ikot yang aku baca..skang nih dia da bole isap2 jari sume..pastuh da bole buang urine da!hohoh…aku harap sume2 pon ok laa..insyaAllah..

minggu dpan ari selasa puan bibah balik kajang..dia ngidam nak mkn mknan mak dia lagik..tinggallah aku sensorang..ujung minggu ni plan nak gi carik barang2 yang nenek kirim ntok bawak balik sana lagik..um..barang2 accessories pompan la..ape lagik!kna la gi tpt makcik arituh..kali ni nak mintak diskaun kaw2 punya!banzai!!!

minggu ni aku interprofessional league aku da stat..ahad nih lawan team engineer..hoho..aku kna jadik top striker!ayam tambatan woo!hihi..last weekend ada frenly aku score 4 tuh!go go go!itu je la kot..kang lebih2 jadik riak plak kang..hahaha…cale~~

p/s= lurve u dak b n baby!

written by anas

Please let me know what do you think about this post. :D