lg 2 minggu

akum..um..sedar tak sedar lagi 2 miggu je lagi aku da nak menikah..rasa skejap jer aku rasa..maybe byk keje kot..hehe..lgpon skang nih aku mcm da ada aktiviti selain dari keje..da ada men futsal, men badminton n da stat ada kwn kawan..so..terisi jer ar sisa2 masa bujang aku nih..hahaha..lg 2 minggu da tak bujang da..da bebini da..hohoh…um..mcmana la agaknye ek nanti?hohohoh…tadi aku da setelkan wat hiv test aku..seb bek negativ..hahah…ble ar kawen..kalu positif tak dpt ar nak kawen..ishh..ape aku ngarut nih..esok cuti maulidur rasul..lusa cuti lagi good friday plak..um..ble ar dok siapkan kad kat rumah aku cuti nih..tolg mak buat..heh..kad belah bibah da ada yg da post, dan da ada yg da dpt da pon..huu..arap2 dorg dtg la nanti..at least meramaikan gak majlis..tadi bibah baru kasik tau aku yg aku nikah ptg jumaat tuh pas asar..hohohoh..mungkin takder la ramai org kot..sbb time tuh pon time skola..mesti ramai oang gi amik anak..hehe..umm..neves ker?ntahla..so far ok jer..tader plak temimpi2 lagi..kire ok lagi la kot buat masa nih…hehehe..mgu depan aku da nak gerak gi kl..29 ar kot..tp tiket aku tak bli lg..nanti bli ar..kna dtg awal sket ar sbb bibah kata ada byk gak lagi bende2 yg nak kna setelkan..huhuh..minah tuh da sediakan tugas 2 aku da tuh..huu..kerahan tenaga dia kate..ade ke patot bakal pengantin pon kena kerahan tenaga!puik..tak patot btol..hohohoh..tapi takpe..aku sedia membantu apa yg termampu..yer ar..kna ar gak tolong..takkan dia jer yg nak buat!pengsan ar die..banyak tuuuuu..huhuhuh..um..okla..ciaow!

written by anas

2 thoughts on “lg 2 minggu”

Please let me know what do you think about this post. :D