laknat israel.

minggu lepas sampai semalam aku sgt bz di office..soo..tader masa nak update blog..kat umah pun bz gak..bz bertukang!haha..tp smlm da setel projek2 terkini aku kat umah tuh..hoho..puan bibah Alhamdulillah sehat bersama baby kat dalam perot nye..semalam check up sume ok..insyaAllah next 2 weeks jmpa dr lagik.

smlm last la aku main futsal cos pasnih aku da takleh nak tggalkan puan bibah kat umah sorang2 kecuali time gi keje je..agak scary plak bile terbayang kalau tetiba puan bibah nak ter besalin plak n aku takde kat umah..ishhh..tidak..tidak..untuk alternatif mungkin aku akan kuar bejogging awal pagi pas subuh seperti yang telah aku war-warkan pada puan bibah dari awal tahun lepas lagik tp still hampeh smpi skang!haha..n pas nih aku akan cube ntok mengelakkan ntok gi outstation..

ikot perkiraan puan bibah skang nih dia da 35 + 2 hari pegnen..soo..kira2 sebulan jer ar lagi b4 due dia..hoho..smlm baby da start bergerak ngan ganasnya sampai pagi tadik time bangun subuh puan bibah membebel yang dia takleh nak tido sbb baby bermain bola sepak di dalam sana..bukan sepak ala-ala bapok yer tuan puan ..tp ala ala roberto carlos gitu ( info-roberto carlos adalah seorang pemain bola kelahiran brazil yang mempunyai sepakan bola antara yang terkuar di donia alam maya ni)..soo..mungkin puan bibah rasa tak selesa or senak sampai susah nak tido..hoho..walopon kesian kat puan bibah..nun jauh di sudut hati kecilku gembira kerana bakal anakku nanti da menunjukkan minat terhadap bola sepak..glory2 manchester utd!hahah..Astaghfirullah al azim!ape aku ngarut nih..

umm..ujung minggu ni nak balik beaufort cos nak anta kete masuk bengkel..sian plak aku tgk si hijau tu menderita..soo..harap2 bleh setel la minggu nih..itu sajer hapdet dariku..calee~

p/s= sila berdoa tiapkali abes semayang supaya Allah kuatkan hati saudara kita di palestin…Allahuakbar!

written by anas

3 thoughts on “laknat israel.”

  1. beba

    kompiden jek cakap dier main bola sepak..hhaahah..mana tau kalu dok swing golf club ke..hohoho..

    tp mmg laaa..geram gak en baby ni kadang2..siang xnk plak dok main bola ke ape ke…malam2 bile da gelap..haa..time tu laa…time aku nk tdo..huuu..

  2. Adie

    siot jek dia, bebah! kesian…tapi sebenonye dia sonok sbb anak dia dah menunjukkan bakat. hahhahahhaha. anak aku lak…xleh bising sket…kalo bising dia lasak sgt…. tataula dia x suke bising ke…xpon dia tgh berjoget layan jek bunyik bising tue kan. hahahahh.

  3. beba

    sonok la tu kot..da kate dier kan peminat setia ngan sukan bola sepak ni..kalu tv tu pagi2 ke malam2 ke..kejap2 kang dok bukak channel 8xx tu..xde la channel lain da dier nak bukak kalu kat astro tu…huu..da la aku cam allergic sket ngan bunyi org sorak2 bola ni..hahaaha…

    skang ok sket..masa awal2 pregnant aritu..mmg bile dengar jek bunyik tu jadik sakit ati kat dier..hahaha..:p
    extreme sungguh…

Please let me know what do you think about this post. :D