just married!

ape ek nk tulis…haha..xtau..tp skang ni idop aku mmg cam honeymoon jek..walopon belom lagi pegi honeymoon and duit balance majlis tu pon blom bayar2 lagi..hahaha..all in all..rasanyer majlis hari tu ok la..alhamdulillah..berjalan lancar..time nikah pon ok..dengan satu lafaz aku pon officially da jadi wife en anas…tp da kawen ke blom..dak p tetap dak p..xreti la nk panggil abg2 ni..hehe…maybe lama2 sket kot..pas da ade anak ke nnt..eheh..

 

actually nk gak post cam awal2 sket…tp modem kat umah aku tu da terbakar da..ampes tol..tu la xle nk berinternet ni..ni pon kat cc..so xle la nk pepanjang..heheh..intro jek la..nnt bile da elok internet kat umah aku bule la aku cite panjang lebar sket..tu pon kalu rajin…hahaha..gambar yang bili (adik sapik) amik da dapat da…cantik2 gak la gambanyer..tp yg from main photographer tu kena tunggu sebulan plak…queue panjang plak..huu..tp xpe la..asalkan da ade gambar yg bule tgk..nnt2 bile ade masa n internetnyer aku upload la kang…tgk la maybe upload kat flickr or kalu rajin aku just setup gallery kat site ni jek..tp planning tu mmg da ade da…cume malas jek..hahaha..kay laa…rasenye nnt mesti dak p post kan yang cam ala2 cite dr dier punyer pov..hehe…kay la..nnt2 sambung..:D

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D