june 08

bulan ni antara bulan penting gak ntok aku n puan bibah..banyak gak event2 ntok bulan nih..um..smlm majlis kawen gajah a.k.a hazwan bin hamzah..dia nih member skola kat maahad dulu..kira dia ni yang ke enam la kawen antara dak2 laki kitorang kat maahad dulu..memula bduh, apis cakar, aku, acap bidin, fid malek, n baru en gajah kite..pastu bulan nih apek plak..28.06.08 nih..hoho..um.agaknya skang nih dia tgh praktis la kot ntok nikah nanti!hahahah…bulan ni pon bulan kelahiran puan bibah kiter..hohoh..23.06 ni bday dia..ari isnin..ingat nak amik cuti..tp memandangkan cuti da tak banyak da untuk taun nih (sbb kawen!)so..tak dapat la nak cuti..hoho..pastu jung minggu ni..7.6.08 nih plak hari anniversary kitorang kapel..hoho..3 tahun lepas pada tarikh nih la aku n puan bibah officially kapel..huhu…um..taktau lagi nak plan ape2 ntok event2 nih..huhuh..kemungkinan besar gi makan2 jer la( coz we love to eat!eat!eat!) pastu bulan nih kitorang dapat gambar kitorang kawen arituh!dari our official photography en rashdi amin!tak sabar ar nak tgk!:) kepada dak b..sila betulkan tatabahasa anda dalam bahasa melayu ek..GODOK tak sama ngan CEKODOK!n DOMPAK tak de dalam kamus dewan!harap maklum!kepada pembaca setia..sila komen on GODOK? n DOMPAK ? sape2 yang tau maknanya sila angkat tangan dan kasiktau puan bibah n aku maknanye!:P hohoho…. p.s. I Luv U dak B!

Ku berjalan terus tanpa henti
Dan dia pun kini telah pergi
Ku berdoa di tengah
Indah dunia
Ku berdoa untuk dia yang kurindukan

Memohon untuk tetap tinggal
Dan jangan engkau pergi lagi
Berselimut di tengah dingin dunia
Berselimut dengan dia yang kurindukan

Jangan pernah lupakan aku
Jangan hilangkan diriku
Jangan pernah lupakan aku
Jangan hilangkan diriku
Jangan pernah lupakan aku
Jangan pergi dari aku

written by anas

7 thoughts on “june 08”

  1. peah

    3 thn lepas…kisah chenta mereka berputik semula di gerai nasi lemak kukus feroz di cyberia….muahahaha….

    aku jerk yg dah bertukar pasangan dr zaman tersebut…huhuhu…eh jaja pun…

  2. beba

    hahaha..aku mmg suke makanan! anas da gunekan umpan yg paling berkesan..da la time tu da kenyang makan kueh teow goreng kat terminal bas tu..lupe da aku nama restoran tu..selera utara ke ape ntah..yg still ngan pasangan dlu aku, kutak ngan irnny jek la..leha spesel case..h0h0..hrp2 ko da xtukar da pasni..hehe..si jaja aku xsure..hahaha..

  3. beba

    hahaha..seriously nnt balik sane aku nk makan nasik lemak!!!kasi sambal pedas2 byk2 sket..terima kaseh!!kat sini aku rasa cam makan ntuk kenyang jek..satisfaction xdak!sori dak p..seriously makanan kat sbh mmg xkena langsung ngan sy!!huuu

Please let me know what do you think about this post. :D