journey to the centre of the earth!

assalamualaikum..smlm mcm biasa gi dating ngan puan bibah..hoho..gi tgk muvie n gi makan2..puan bibah nak mkn teppanyaki sbnarnya..tp tak jumpa plak..arituh mcm ada nampak restoran tuh tp tak jumpa plak smlm..lgpon rushing smlm..kuar lambat..tetido plak pas balik keje..puan bibah pon tetido skali..seb bek tak telepas maghrib..hohoho..kat 1 borneo kitorang gi mkn kat food court dia..puan bibah makan laksa penang yang ada nenas ngan takde telor..hoho..puan bibah komplen!hihi..tpt tuh tak brapa byk lagik mknan..tp mungkin da malam da kot..kalu siang maybe byk lagik..maybe.pas mkn tu kitorang gi kfc plak sbb aku nak try twister kfc..nampak mcm sedap..da makan rasa okla..tp cepat muak la..tp ttp abes gak ar..kalu tak abes kompem kna marah ngan puan bibah..kalu aku tak abih kan mesti dia yang ngap kasik abes..ishh..biala byk mana pon..mesti abes punya kalau da ada kat plate dia.btol tak tipo…hoho..muvie kol 9.45..best gak citer dia..hoho..

smlm puan bibah citer yang kasen dia yati nye baby da begerak2 n pandai menendang2..hoho..siap ada timing plak tuh..heh..tp dia da masuk 5 bulan ar..bile baby kitorang nak menedang nih!tak sabar plak!go baby go go go!

written by anas

2 thoughts on “journey to the centre of the earth!”

  1. Wawa

    Hai beba and anas..hihihi..suka baca blog u all ni..sweet couple.terbaca pasal beba makan laksa ada nenas..cuma teringat yang sebelum ni mama saya ada pesan klu awal2 pregnant klu boleh elak makan nenas tau..anyway,tahniah ye.sempat ke nak kejar u all ni hihihii.

  2. anas

    heh..dia tak mkn pon nenas tuh..sume dia buang letak tepi..(sambil ngomel pasal laksa sabah pelik cos tader telor n nenas)hohoh..um..bole je kalu nak kejar cik wawa oi!hohoh..go go go!

Please let me know what do you think about this post. :D