its a bird?no..its a plane?noo..its a boy!go go go my boy!

akum..merujuk kepada headline diatas..sukacita saya maklumkan bahawa berkemungkinan besar yang saya dan puan bibah akan mendapat anak laki laki..hoho..sukenye aku..hoho..insyaAllah..Alhamdulillah…dapat member tgk bola pasnih!banzai..hoho..actually smlm aku n puan bibah gi buat 3d/4d scan kat vision college kat kelana jaya..kelmarin puan bibah ada surf2 blog..then masuk satu forum tuh citer pasal 3d scan nih..tup tap puan bibah berminat..lgpon puan bibah da stat nak bli baju bajan ntok baby..soo..mcm kna tau la jantina at least bleh pilih2 kaler..hoho..sblom ni manjang nak bli kaler pink yang comel2..hihi..

soo..smlm kitorang gi ar kuar dlm kol 2 mcm tuh..ingat nak gi ou dulu jenjalan..tp sampai pon da kol 3..soo..pas da jumpa tpt tuh aku n puan bibah jenjlan kat giant mall kj ar sementara tgu appointment kol 4..soo..sampai sana tgu jap then sampaila turn kitorang..heh..best giler..bleh nampak baby bergerak2..tak benti begerak dia kat dlm tuh..exited nak jumpa kitorang agaknya..tp dia ada malu2 sket..asik nak tutup muka dia je..seb bek sonograper tuh terer..dpt gak ar nampak muka dia..hohoh..;) sbnarnya kalu nak buat 3d scan nih bagos buat 28 week keatas..sbb dia da fully developed..n da gumuk skit..hoho..puan bibah baru 22 week so nampak yang basic2 sumer ar..jari tangan kaki sume..dan tidak lupa juga baby punya tuut..hoho..2 balls n one gun!hoho..cume muka jer tak brapa clear..huhu..kitorang siap dpt cd yang ada gambar2 baby n video klips dia begerak2!hoho..:) super cute!

soo..smlm pas wat scan kitorang gi beraya umah pipah n zaki kat dengkil..sblom gi sana singgah la kat alamanda jap..puan bibah nak gi tgk baju2 baby..hoho..tros puan bibah bli 1 baju..itula first baju n suar yang puan bibah bli ntok baby kitorang..:) gambar aku tak reti load..nanti puan bibah ar load..(tolong yer!)..

pas balik umah zaki n pipah n adlina maisarah yang sgt cumil!,kitorang pon meneruskan pejalanan ke sri kembangan plak gi jumpa kwn puan bibah si yantey..hoho..dok lepak2 kat umah dia smpi kol 11 pastuh teros chow balik umah..hihi..balik umah teros layan gambar n vclips baby!layan giler!berbunga2 hati tgk!haha..

um..hari ni bapak mertuaku buat open house..spt biasa aku akan amik kontrak basuh pinggan mangkuk la kot..hoho..tu jer la..calee~~

written by anas

3 thoughts on “its a bird?no..its a plane?noo..its a boy!go go go my boy!”

Please let me know what do you think about this post. :D