heart..dub dub dub..

smlm dpt tgk our baby!yeay!hoho..baby tuh masih kecik lagi..tp da ada form ar..mcm baby miniature..yang plg best skalik aku dpt tgk jantung dia bedegup degap..hohooh..dub dab dub dab..so far doktor kata baby sihat n berkembang secara normal..hoho..smlm doktor da kasik EDD(estimate due date) kat kitorang..due date puan bibah is on 10 february 2009..:) actually dia ada kasik gambar scan baby kitorang tuh.tp tak upload lagik..nanti aku suh pn bibah upload kat dlm nih..aku tau puan bibah heppy smlm..hihi..actually sblom nih dia still mcm confuse lagik ttg dia tgh mengandung..slalu tanya “ada ker die?” “mcm tak raser pon”..hohoh..dia mcm ragu2 yang dia ada baby kat dlm perot walopon perot dia sbnrnya da stat kembong skit..jgn risau la sayang..hihi..so..pas smlm dia da tgk n doktor pon ckp yang baby is growing inside her womb so aku rasa mmg dia da release sket ar..go puan bibah go go go…actually aku pon nervous gak..yer ar..bkan aku yang mengandung so aku tatau la apa feel dia kan kalu mengandung nih..sama ada baby ada ker kat dlm tuh or takde..so..bile pn bibah rasa mcm tuh..aku pon terikot nervous!haha..soo.pas jumpa doktor tuh aku heppy sgt sampai puan bibah ckp aku psycho!hahahah….psycho ker dak b?:P thats me!

smlm aku dpt berita pelik tp benar daripada one of my frens..shamsul afiq sani bin samsudin A.K.A. acol sudu..dia ni member maahad aku n sama2 study QS kat itm dulu..ari ahad lepas dia gi merisik kat puchong..awek yang bertuah tuh kira kawan aku gak..nik shazwani..oang kelate..classmate degree aku kat itm dlu..agak komplikated citer dia sampai aku pon pening time aku citer kat puan bibah..soo..tak dapekla aku nak citer kat blog nih..Tahniah acol!all the best!go go go…

p.s..i luv u dak b!

written by anas

3 thoughts on “heart..dub dub dub..”

Please let me know what do you think about this post. :D