fetus..

assalamualaikum..arini puan bibah ada appointment ngan dr dia kol 5.30 ptg..arini da masuk 10 minggu pn bibah pregnant..menurut article2 yang aku da baca kat internet..bila da masuk 10 minggu nih kandungan or baby kitorang tuh da masuk stage fetus da..kalau yang seblom nih dia embryo..hoho..kalau ikut buku gak…pasnni da tak brapa nak morning sickness ar..arap2 begitula..um..lastweekend kitorang lepak dok umah jer..ada la kuar sket2 gi mapley bawak puanbibah jalan2 kat luar..pastu ada ar bwk dia gi exercise jalan2..bgos kalau orang mengandung nih slalu berjalan…yer ar takkan nak jogging plak..hohoh..perot pn bibah pon da ada bonchet sket..hoho..mini bonchet ar kiranya..ohoh..jgn takot dak b..ttp chomel n cun gak awk walopon bonchet!:) hoho..seriyes!ari sabtu aritu aku kna gi skola adik aku kat sm teknik likas,kk..ayah kol pepagi suh attend majlis sign report kad daa…aiyo..boring gak sbb sume yg dtg sume bpk2 oang..heh..tader geng..seb bek result adik aku tader la terok sgt..so..tader la kna kaunseling ngan cekgu dia..hoho..yang lucunya ada plak kawan 2 adik aku kim slm kat aku..hahaha..bile aku cite kat pn bibah dia gelak je bila aku ckp yg aku ada saham lagik!hahahah..tros kna karate!”ada haaattiiiiii” bak kata puan bibah!hahahaha….um..itu jer kot!calee~

written by anas

Please let me know what do you think about this post. :D