assalamualaikum~

perghhhh…lama suda sia tidak post apa apa ni tau..bukan apa, bizi sikit bah 2 3 bulan nih..hahaha..wah..suda brapa lama sia nda post nih aa..bibah yg tau sbb dia kira tuh..n hari2 remind sia bila mau post..haha..sori laa dak b..malar nda da masa jak mo post..di opis keraja betimbun..balik rumah mo main2 sama alif lagi..pastu tolong awak buat keraja rumah lagi..pastuh suda panat..tidor sama si alif..hohoh…tuh yg malar nda kesampaian hajat tuh..:)

anyway..2 3 bulan yang lalu ni Alhamdulillah kami satu family sehat walafiat..sikit2 sakit kepala tu biasa la bah kan..heh..cuma time puasa harituh mama sia a.k.a mak mentua dak b jatuh sakit lepas balik dari mengerjakan umrah di tanah suci makkah..kira kelam kabut jua la itu jam..sbb mami sia kana tahan di brunei hosp bah..soo urusan tuh susah skit laa..tp ALhamdulillah skrang sihat suda dia..bulih jua pigi keraja..cuma skarang dia ambil warfarin setiap hari cos mau kontrol kepekatan darah dia..fyi harituh mami sia ada blood clogged  di jantung sama paru2 dia..3 minggu jua la sia ulang alik n tidor di ward jaga..

time mami warded ni juga..untuk menambahkan cerita ni supaya lebih dramatik, kakak sia plak warded sbb mo malatop suda dia..mau branak bah..tp lupa suda sia bila tuh tarikh dia..pagi dlm kol 11.30 la kalau nda silap..kluar la si AIMAN FARISH B. FIRDAUS di sabah medical centre..soo..betambahla bz sia mau ulang alik pi tinguk sepupu baru si Alif ni sama mau jaga mami lagi..tuh yg sampai nda terpost any entry tuh..hehe (alasan jak)..

lepas tuh kami balik kajang beraya suda..tahun nih turn beraya di kajang..so alif beraya sakan la di sana..jauh jugak kami round2..setiap ari balik rumah kol 10 malam ke atas..adeehh..seb baik si alif gagah perkasa..nda la juga damam..hoho..nanti suh bibah taruk gambar 2 yang berkaitan sama ini post..aku nda pandai mo insert2 nih..nanti buruk jak tuh..

sooo..lepas raya balik kk..2 minggu jgak kami beraya di sana tuh..pastu tung tang tung tang..da

18/11..um..pastu….

…..

……..

ok.nada idea suda sia nih..lain kali lagi aaa..steady jak kamurang aa..calee..

p/s-post nih aku menggunakan ayat rasmi sabah..haha..kalau ada yg kurang faham tanya bibah..haha..

written by anas

Please let me know what do you think about this post. :D