adidas acuna..

last week aku bli boot baru..hoho..acuna adidas..smart gak design dia..pakai pun best..lebeh kurang mcm boot lama dulu time kat itm..heh..cume yang ni kaler dia biru..puan bibah tak bekenan sgt yang biru nih..dia suh aku bli yang stylo sket kalernye..kaler silver..tp mcm tak brapa nak kna ngan aku je..hohoh..kalau beckham takpela kot..hoho..jgn marah dak b!hihih..um..bli boot sbb aku ada tournament pasni..interprofessional games..kira aku join surveyor team ar..ism (institute of surveyor)..bulan nih ada 2 game..bulan dpn rest then pas raya baru sambung balik..lagipon pas nih nak trun balik ar men bola padang nih..asyik men futsal je..actually aku lagik suka men kat padang..bkan dok dalam dewan or indoor..lain sket feel nye..argghh…rindu kat pdg maahad n itm!!

sabtu tuh kitorang balik beaufort..ada jemputan kawen nak kna gi..sedara2 gak ar..so..kira tros balik kampong ar..smalam baru balik kk..tade apa sgt nak buat kat kampung since skejap sgt..actually nak balik melawat arnab ternakan akak n tolg mak bersih2kan rumah je..tp arnab akak tader plak..ada oaang pinjam..ampeh..hoho..da la astro buat hal..aircond kat bilek pon condemned!adesss…panas!hoho..tp at least ble mkn ayam masak lemak mak aku buat..hohoh..~~

um..smlm kawan kat ITM aku nikah ngan tunang dia..NORFAIN BINTI ABDUL RAHMAN selamat benikah ngan en yus si akitek berjaya..dorg wat majlis kat JB…tak dpt la nak dtg..hoho..budget tak brapa nak ada..hihi..lagipon puan bibah pon takleh nak travel jauh2 sgt la ni..hoho..soo..nanti dia da beranak aku kasik adiah ar..:) tahniah puan fain!go go go!

so..itu je kot..calee~

p/s= skang nak carik tpt jual mee sup plak!puan bibah nak mkn mee sup plak!go go go!

written by anas

Please let me know what do you think about this post. :D