akum..hari ni ari jumaat..ptg kang aku balik umah jumpa mak..skang nih aku dok kat kk..dok kat rumah kasen aku kat taman keramat..every wiken aku balik beaufort..aku still dalam proses menyesuaikan diri kat kk nih..tgh usha2 negeri sendri..walopon pelik tapi itu la die situasinye..heh..so far so good..da familiar gak ar ngan jalan2 kat sini..bayak gak port2 makan kat cni..hohoh..sedap2 gak oang negri aku masak(tp aku mkn mmg tak memilih pon!)taktau plak aku tekak cik bibah kite tuh..kat cni mostly tak de mknan pedas2 nih!..heh..banyak gak tpt2 yg interesting kat cni..nanti cik bibah ada kat cni bleh la aku bwk dia jalan2..pada aku..negri aku mmg lawa..hoho..kk ni tepi laut..so..selalunye city kat tepi laut nih ada unique sket at..so far ada banyak gak tpt aku da gi yg city dia kat tepi laut gak..kuala tganu,kuantan,kuching..n etc..tp pd aku tak dapek ar dorg nak celen kk!haha..(ini bkan promo tp honest review je!)haha..um..tarikh nikah lagi 34 ari je kalu aku tak silap la..prep kat blah bibah da 60 percent aku rasa..kad kawen bln dpn da ble edar..dia pon da abes lipat da pon..hhoho..kad kawen aku da abes print da..kad kawin aku kat sabah nye akak aku yg wat..aku bli kad dia deco sket2 n print kat umah jer..jimat cket..hohoh..jemputan aku kat sabah ni 2000 + 300 = 2300 kad jemputan(biasala kat kg ramai jemputan)..yang 300 tuh aku pki kad yg tpt bibah punye..hohoh..itu kad kira vip punya la..kad tu nanti next week akak aku gi kl suh dia bwk jer nanti..hohoho..um..exited gak nak kawen nih sbnarnye..haha..pasni aku da ada partner in my life..selama ni kebanyakkan hal2 personal aku semua aku simpan ntok aku jer..skang aku da tpt nak share sume tuh..heh..so..itu jer la dulu..um..banzai!

written by anas

One thought on “…”

Please let me know what do you think about this post. :D