1201

minggu lepas balik beaufort..ngan tujuan nak melawat kampung halaman dan nak repair si hijau..misi pertama berjaya tapi yang kedua fail plak..ampeh..mcm da kna tipu plak aku..takpe..nanti aku ikhtiar..hoho..kalau tak mmg bukan rezeki si hijau la..um.balik arituh pon sbb nak balik seblom puan bibah besalin bulan depan (insyaAllah),pas ni kalau bole tanak la jalan jauh2 cos puan bibah pun da kat final stage da nih..soo kalau jalan jauh2 nih tak brapa nak di galakkan la kot..pagi ahad tuh kitorang = aku n puan bibah + akak aku + adik + adik bongsu aku awal2 pagi lepak kat bilik mak aku dengar citer pengalaman dia lahirkan kitorang adik beradik..hoho..best gak..terbahak 2 la gelak..:)

InsyaAllah baby kitorang akan dapat sepupu tahun nih..hoho..akak aku disahkan mengandung 1 bulan..bukan main gumbira lagik mak aku sbb tahun nih dia nak dapat 2 cucu..mak aku punya happy sampaikan dorg da bli tiket ntok melawat puan bibah time bepantang kat kajang sok..dorg gi 13/3 kalau tak silap..so..aku pon plan nak gi ngan dorg gak la..mana bleh aku tinggal sorg2 plak kat kk nih..sian la aku!heh..

kk skang nih hujan je..smlam mcm banjir kecil kecilan kat taman kitorang..sepanjang jalan dari beaufort ke kk ujan je..sampai tahap yang tak nampak jalan..

……

……

ok..itu je..giler tader output!

cale~

written by anas

2 thoughts on “1201”

Please let me know what do you think about this post. :D