…1 st april…2 days to go..

um..lagi 2 hari aku nak nikah..sepanjang aku kat kl nih..da banyak gak yg aku da setelkan..smlm aku da jumpa dak2 maahad sume..da kasik dorg kad n tugas 2 ntok bawak antaran aku sume..hohoh..um..mas kawin da bayar da tadi..esok nak kna gi fitting baju plak..arini gi jalan TAR gi teman bakal mak mertua n bibah gi carik barang2 hiasan ntok bilik pengantin..lama gak kat sana sbb stuck kat semua house sbb hujan lebat giler..n tadi gak bibah ada belikan cincin suasa ntok aku..lawa cincin tuh..aku suke..pasnih kna pakai cincin..wajib bibah kater ntok tandakan yg aku nih da kawen..hahahaha..walopon aku tak biasa sgt pki2 cincin nih..tp chenta punya pasal aku turutkan jugakla cik bibah kita nih..hahaha!!!um..ape lagi ek…um..time aku nikah kna tukar dari kol 5 pas asar ke pukul 3 pas zohor..hohohoh…sbb kol 3 da ada kekosongan plak ustaz Ngalim ckp tadi..ustaz Ngalim nih la yg akan jadik tok kadi ari aku nikah tuh..tp ayah bibah yg nikah kan aku…hohohoh..dup dap dup dap..heh..skang nih aku tinggal kat umah baru syapik kat kondo USJ 1…lawa btol rumah dia..untung die..heh..um..pasnih dok ngan bibah kat umah sendri..:) ble ar kasik cantik sket2 ..hohoh..berangan btol!um..okla..arituh ada gi maahad gi distribute kad dkat cikgu2 maahad..um..byk gak kad abes kat sana..sume yg penah ngajar aku kasik kad..hoho..sampai tak ckup plak kad..takpe la..janji ada ajak..hoho..um..okla..da pnat plak..esok ada byk keje lagi nih..aduuu..hohoh..go go go!

written by anas

One thought on “…1 st april…2 days to go..”

  1. zulfadli fikri

    wahai en anas,klu ko lupe kawan ys ko ni aku xtau la kan..ko keje katne skrg ni??
    pas kawen ni ko menetap terus kat sabah or kat kl?
    ?insyaallah aku datang 6hb ni..klu kad x dapat, boleh datang gak ke??hahahaha…

Please let me know what do you think about this post. :D