08.08.08

what a date!hoho..arini mesti ramai oang menikah nih takpon kawen cos tarikh cantek..hoho..si syapik kawan aku tuh actually nak nikah tarikh ni..tp last2 kawen awal gak..da gatal sgt agaknya..hahahaha!um..saja je nak post arini cos tarikh dia lawa..insyaAllah kalo panjang umor taun dpn aku tulis time 090909..pastuh 101010..dan seterusnya..so..ntok arini nothing much to story..

smlm puan bibah tetiba mcm nak mkn western food..nak mkn steak katanya..soo…aku pon kol member aku tanya kat ner tpt nak mkn western yg ok..dlu penah gak carik ngan dak b tp tak sedap langsung mknan dia..hoho..hampeh sungguh..soo mengikut kata kawn aku eddy..dia suh aku try upperstar cafe..tpt nih mmg western food ar speciality dia..tpt nih kat damai..sebelah coffee bean damai..dulu da penah gi masa puan bibah gi 1st interview dia kat area2 nih gak..so..tader  masalah la aku nak carik tpt tuh..sampai sana teros order..puan bibah nak mkn sirloin steak n aku mkn lamb chop..um..kdai dia ok..nice interior..makanan pon ok kata pn bibah..harga pon reasonable..so..puas hati ar gak..at least da ada tpt nak gi  mkn western food..lenkali pn bibah nak try dia nye pasta plak la..um..

itu jer la ntok arini..ops ..lagik satu..puan bibah nye perot da betambah bonchet!haha..dak b for bonchet!hohohoh..!:P

p/s = i luv u 2!

written by anas

One thought on “08.08.08”

Please let me know what do you think about this post. :D