Buat Custom Mug letak muka sendiri..Nice~

Actually cam dah lama gile dah aku nak wat entry pasal ni…tapi tak terbuat2 pulak..

Custom made or personalized mug yang aku designkan as hadiah untuk pemenang GA aku yang dah berkurun dulu..hohoho..

personalized-custom-mug personalized-custom-mug-heartbeat

Actually even dok design mende alah ni pon amik masa lama…hehe..sebab gambar husband and anak Mrs. K tu is a vector art yang aku wat sendri from scratch..tapi dah last2 tu cam bile nak letak details tu cam susah gile..heheeh..sbb bile aku zoom dier dok pixelate..sbb quality gambar tu pon mmg cam low which is why aku nak try wat vector art tapi tak terpikir plak nnt susah nak wat details..hehee….

kalau vector art ni dier tak pixelate..and kalau nak guna gambar untuk design for benda2 print ni better guna gambar yang more than 1.2mb in size..kalau size kecik nanti dier jadik pecah2 and tak cantik nnt…

tapi seb baik la menjadi gak la vector art aku tu…and Mrs. K pon cam puas hati jek ngan hasilnya.. :D

mrs-k-personalized mug design

so ni jek la entry basi yang sepatutnya aku update tahun lepas..haahhaa.. :p

p.s: cam teringin plak wat vector art gambar Alif ke or gambar sendiri ke..hehehe..tu pon kalau ade masa laa..lagi2 la laptop ni skang cam senang panas kaw2 plak..huu…

written by beba

Incoming search terms:

  • custom mug (10)

One thought on “Buat Custom Mug letak muka sendiri..Nice~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.