Weird Email~~

Kelakar pon ade email ni..aku rasa maybe orang ni tertekan send awal ke pe ke..before siap tulis semua…but pastu cam takde la pulak email lain…and email ni actually from contact form kat website hantaran kahwin mak aku..

email-kelakar

so aku pon tak sure la ape yang dia berminat ngan aku tu..hehehehe..maybe dia ingat aku kot yang buat gubahan hantaran semua tu? :p

p.s: Kek for birthday Alif dah selamat diorder..and hopeful hasilnya akan best~~ theme pon dah decide..so satgi nak design for goodie bags Alif pulak.. 😀 simple gak cam yang last year punye…

 

written by beba

2 thoughts on “Weird Email~~”

Please let me know what do you think about this post. :D