Urusan Nikah Thai Khidmat Kahwin Siam Pakej Poligami Thailand Murah Cepat???

Service ni pon ade ekkk?? Aku terjumpe while surfing tanpa tujuan…huu…

nikah-thailand

aku tak nak mentioned mana aku jumpe..hohoho..

adakah aku pro-poligami? jawapan aku adalah TIDAK! Payung emas? tak pe la..terima kasih..huu..I can share food, baju, sandal/kasut (kalau muat la kan), but husband?? takmo laaa…..

dak p sejak belum kawin pon dah tau dah..aku cakap dah awal2 kalau kawen ngan aku jangan mimpi la nak tambah lagi satu ke dua ke tiga…sebab dier kena tolak satu dlu baru dier bule nak tambah lagi satu…hohoho..

tambah anak takpe.. :p hehehe…

ade orang tak kesah..but orang cam aku jenis yang SANGAT kesah..some people kadang cakap ‘ dari laki dier wat dosa ngan pompuan lain baik bagi jek kawen’…for me dah kalau gatal sangat ngan pompuan tu nak kawen sangat kawen laa…tapi dengan syarat lepas dengan cara baik jek la..Sharing Husband is not Caring kay….

Owh..post ni mmg semata2 based on iklan di atas ye…

Husband saya sangat baik, setia and rajin buat kerja rumah..I love you husband..Jangan gatal kay..nnt saya garu sampai melecet… :p

Sekian, Terima kasih…

p.s: sorry tuan punye iklan..mintak pakai screenshot ye..terima kasih.. 😀

 

written by beba

Incoming search terms:

  • kahwin siam (39)
  • tenteramsuci (11)

5 thoughts on “Urusan Nikah Thai Khidmat Kahwin Siam Pakej Poligami Thailand Murah Cepat???”

Please let me know what do you think about this post. :D