tolong jangan paste link youthsay in my blog..

hadoi..nasib baik aku perasan tadi..kalau en. Nuffnang yang perasan dulu sia2 jek..huu..

this is just a friendly reminder kepada kawan-kawan semua…

hopefully korang tak paste any youthsay links in my blog kay…walaupon kat my shoutmix.

see yang ‘ys‘ tu…perkataan tu di link kan ke link youthsay yang cam kat bawah dalam gambar tu..

 

link youthsay and nuffnang

link youthsay kat shoutmix aku..

 

sebabnya?? aku sayang my Nuffnang’s Glitterati status!!

hari tu pernah aku terbaca kat blog sape ntah..yang status dier tetibe jadik ordinary walaupon dier tak pernah letak ape2 iklan selain dari Nuffnang pon…rupa2 nya ada orang lain yang dok letak link youthsay kat shoutbox blog owner tu…sia2 jek kena turun pangkat sebab orang lain punya link..huu..

so please jangan paste any links to youthsay at my blog ye kawan2…terima kasih in advance!! 😀

written by beba

4 thoughts on “tolong jangan paste link youthsay in my blog..”

Please let me know what do you think about this post. :D