Spammer yang ingat dier pandai..

baru2 ni dah banyak kali gak la aku perasan skill spammer kat comment blog aku ni..

before this mmg la kalau spam tu..benda2 mengarut2 je..and kadang2 tu mmg keluar tanda soal jek yg banyak..

tapi this time pandai plak dier dok copy paste previous comment from the same entry and post balik using their name plak..

contohnya:

 

blog comments

ni comments kat entry 'Mari kita berpicnic'

note my comment pasal jangan pandang rendah kat budak selim tu kay..and tengok plak kat bawah ni…gambar from spam comment box aku..

 

spam

comment in my spam box.. (click for larger image)

minah amy tu..suke2 jek copy and paste balik comment aku on the same entry..skill baru la agaknye..baru2 ni jek aku dapat spam comment yang camni..dier ingat aku nak approve agaknye comment dier kalau dier copy paste camtu..hailaaa..

written by beba

3 thoughts on “Spammer yang ingat dier pandai..”

  1. beba Post Author

    @nadic tu laa..lagi2 kalau spam yang scam ni..belambak2 masuk..

    @twiggy ntah laa..kalau bagi comment yg betul2 nak gak la org approvekan ni..dok karut2 la..copy paste comment orang laa..diorang tu kengkonon nak kumpul backlink la kot..huu..tapi kat comment ni rasanya no-follow nye link..so cam tak berapa berkesan gak la kot..hehehe..

Please let me know what do you think about this post. :D