Soalan yang tak patut di tanya…

Soalan ni memang da tak relevan dah sekarang ni..for web developers and designers memang sepatutnya dah tau jawapan nya…

soalan apakah itu?? hehe..

terjumpa soalan ni masa dok mencari2 content untuk web design and development agreement. Lapang kejap otak..hahaa..

so ini lah soalannya:

Should I use tables for layout?

actually jawapan dier biasa2 jek laa..tp website ni yg membuatkan jawapan kepada soalan ni menarik.. 😀

click kat website ni untuk jawapannya: http://shouldiusetablesforlayout.com/

hehe..nice~~

pagerank 5 tau site tu..berapa ramai tu yg linkkan kat situ..and aku pon dah jadik one of them..

p.s: lately cam tak de mood nak sangat and idea pon kureng jek nak update blog ni..salah satu sebabnya camera kitorang takle nak charge2 lagi..huu..tak beli2 lagi adapter…hari tu dah nak beli..tapi dak p salah amik plak..then aku pon pernah jumpe..tapi takde plak sticker sirim..hadoi..pastu dah asik lupe jek nak beli…

kepala plug

credit: en.google

gitu la rupenya kepala plug tu..rasanya cam sama kot ngan model charger kitorang ni..huu..

kenapa p.s aku panjang sgt..hahaa..

written by beba

2 thoughts on “Soalan yang tak patut di tanya…”

Please let me know what do you think about this post. :D