on second thought..nope..never…

aku tak paham la minah tu..so it is finalized!! aku TAKKAN beli da dari dier…biar la murah ke ape ke…annoying kay…it’s like she want to blame me for asking so many times about the status of MY order…that I already PAID to her…tolong la..aku tak pernah pon nak carik gaduh ngan dier ke pe…aku just nak tau ape ceritanya to MY order..tu jek…

tapi dier cam tak sudah-sudah dok nak menegangkan benang dier yang dah basah kuyup tu..and nak blame me pulak..

6 Nov 09, 02:53 PM
owner: eh bukan ptt puan habibah ke reply kat sy after sy inform order dh di hantar, but still pn say that

6 Nov 09, 02:53 PM
owner: i hv to reply

padahal benda ni da sudah kan..ape salahnya kalau dier just cakap kat aku…”it’s maybe the YM’s fault” ke “sori msg tak sampai because of technical prob ” ke kenapa dier nak blame aku kate yang aku patut reply la ape la…padahal satu ape msg dari dier pon aku tak dapat…mmg buat hangin jek minah ni…mmg aku tak paham minah sorang ni..kalau nak meniaga tu baik-baik la sket…seriously kalau orang tak buat sangkak camni kat aku takdenye aku nak hangin de…eee…tolong la…geram tol aku bile bace reply dier tu…

ape2 pon aku da malas da nak layan dier…da malas da nak masuk site dier and tgk kat shoutbox dier tu..kang menambahkan saket hati aku jek…

written by beba

4 thoughts on “on second thought..nope..never…”

  1. ezan

    kalo ezan pun sure ezan bengang ngan seller camni.. dah la kita nk bg dia duit leh buat camtu.. sabar je la.. xpe.. ada ramai lg seller yg bagus. kalo camni la perangai dia.. sure xkan maju & tahan lama…

  2. beba Post Author

    hohoho..sume pon da settled da ngan seller tu…dier pon da ym td and mintak maaf..and supposedly YM and internet connection la yg di salahkan…sbb my msg tak sampai kat dier and msg dier pon tak sampai kat aku…

    so kitorang pon da 0-0 da…tapi I hope the seller akan lebih berhati-hati la bile bercommunicate ngan customers..

    nnt aku update balik…:D

  3. Pingback: it’s settled… :D

Please let me know what do you think about this post. :D