Mommies..you might want to see this..

 

found this video masa blogwalking..and macam interesting, you can see how the bond between mother and child tu sebenarnya sangat kuat..

Credit to : http://cherhong90.blogspot.com/2010/03/wanna-ignore-your-baby-think-again.html

written by beba

3 thoughts on “Mommies..you might want to see this..”

  1. efa

    0mg! sgt touching..tgk camane baby tu wat macam2 muke comel nak suruh mak die layan die..tough nye mak die bleh wat muke stone tu lelame, patutla bleh jd bhn experiment..

    kalau sy, nak marah cemane pon tp bile anak wat muke comel terus x jd..huhu..

  2. beba Post Author

    @ejaa mmg sengal tu..ape salahnye tengok video pon..haha..bukan mommy pon bule tengok gak…persediaan awal.. :p

    @efa tu laa..mcm2 cara dier wat nak dapatkan balik attention mak dier..part anak dok buat muke comel tu..for me..kadang2 jalan..kadang2 kena gak..haha..tengok tahap kenakalan dier gak.. 😀

Please let me know what do you think about this post. :D