Layan Private Practice sampai meleleh2 air mata..bule ke?

Hahaha..serious wei~~ ni cerita semalam..aku skang ni mmg dok tengah layan tengok Private Practice. As always streaming la kan..

Tak tau la apsal semalam yang aku tengok cam teremosi lebih plak kot..tapi cerita kalau pasal budak2 kecik, baby ngan mak ayah ni memang cam aku terasa jek..sbb maybe aku pon dah jadik mak kan…then kadang tu aku cam bile something happened tu aku cam terbayang what if this happened to me ke ape ke..tu yang jadik gitu kot..huu..tapi mintak jauh laaaa….

Private-Practice

tu jek la…takde mood hari ni…Alif skang ni hari2 wat hal…huu…

written by beba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>