Jom main CityVille ramai2.. :D

Baru2 ni kat FB cam keluar game baru..baru tu tak baru gak la kot…aku pon cam dah seminggu gak dah kot main ni..hehe..nak kata addicted tu ntah laa..haaha..aku ni biasa la..kalau bule semua games aku nak try tp..kadang2 tu cam limit gak la diri dari try2 game baru ni..takde masa la nak maintain…

Games kat Facebook yang aku main before ni pon aku dah berenti main dah…dlu main Farmville, Cafe World, Restaurant City, Market Place, Verdonia..and macam2 gak la lagi…tapi skang ni aku dah tak main dah semua2 ni…hehe..dah stop..tapi of course la ade pengganti….

tapi tadi saje2 masuk balik kat Farmville aku..hehee..amik screen shot..saje nak simpan wat kenangan..nak main dah malas..tapi tak tau la kot2 cam terajin balik ke nak main in the future..hahaah..

farmville before

gambar ni masa aku belum makeover lagi farm aku..tak banyak deco sangat la kot..and masa ni pon baru level 27..

farmville after

ni la rupa latest farm aku..baru jek capture tadi..dah besar lagi at level 31 and dah decorate lebih2 sket.. 😀

farmville farmer

ni la tukang jaga kebun aku…hahahaa..cute tak? tadi masa masuk nak amik screen shot macam2 plak options keluar..ye la..dah lama gile wei aku tak masuk main Farmville ni..rupenya dah banyak gak tukar..outfit bear ni rasanya sempena krismas ni kot..cuteness!!

farmville hq

kiranya ni HQ farm aku laa..hahaha..semua segala reban, kandang semua kat situ.. 😀 gambar before this tu umah tempat tinggal farmer aku…

last2 post ni cam dah macam post farmville la plak..hahaaha..padahal nak citer pasal cityville memula nya.

tapi takpe laa..cityville pon aku baru jek mula main..so kecik lagi..tak expand pon lagi..tapi dah berupa city dah..hehee..

so…presenting Alifville!!

cityville - alifville

baru level 13…hehehe..ada cam bandar terancang tak? hahaha..and green lagi tu..ada taman tengah bandar.. 😀 housing area pon banyak pokok hijau..nice eh…hahaaha..

kalau korang main Cityville ni jemput la aku jadik neighbors korang ek..benda2 gini lagi ramai neighbors lagi best main.. 😀 Kalau nak carik aku kat Facebook tu just search: Habibah Ismail. Kompom jumpe.. 🙂

written by beba

Incoming search terms:

  • cityville (36)

3 thoughts on “Jom main CityVille ramai2.. :D”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>