It’s the end of MyLook..

MyLookaku rasa dah sampai masanya untuk aku take down banner MyLook kat sidebar tu..huu..dah lama sangat dah rasanya site ni stay ngan status 403 forbidden tu..mmg dah bungkus la tu kot..hari tu aku ade wat post pasal website mylook ni kat sini. Tapi still biarkan jek banner tu kat sidebar..mana la tau kot2..dier up balik ke..tapi kalau tengok gaya tak de ghopenye nak up balik pon..tak tau la ape untung diorang buat camtu ek?

sebab cam dlu pon aku tengok search result diorang tu cam guna yahoo punye API (bukan api yg terbakar tu ek..huu) so dilihatkan pada keadaan sekarang ni aku rasa safe kot untuk aku katakan yang mylook ni scam jek..huu..

so selamat tinggal MyLook….

written by beba

11 thoughts on “It’s the end of MyLook..”

  1. Pingback: Tweets that mention myblog update: It’s the end of MyLook..: aku rasa dah sampai masanya untuk aku take down banner MyLook kat sidebar... -- Topsy.com

  2. kakyong

    kakyong masa awal2 tgk kata leh dpt RM.. pastu kata tukor dlm bentuk share.. since tak faham mendalah ni.. so malas la nak join… tak sangka plakn scam…. huhuuu.. x yah la kot nak kejor2 duit dr intenet dgn cara camni..

    1. beba Post Author

      @kak yong owh..memula kat dapat duit ke..hehe..saya lambat join..memula cam malas..tp last minute gatal gak nak join..hahaha..seb baik la tak berusaha ape2 pon buat benda ni..kalau tak buang masa jek..hehehe..tu la..byk lagi cara lain nak dapat duit dari internet ni ek..baik la join heartbeat.my jek..lagi untung..

      @dyll mmg terus down website diorang tu..sesape jek masuk mmg forbidden tu..huu..

      @apek adoi..tak suke betol spam ni..baru2 ni ntah camne my email dok termasuk dalam list spam orang2 blogshop (orang malaysia) ni..banyak plak masuk spam2 ni..menci..huu..

Please let me know what do you think about this post. :D