ingsang gusi dinda tercucuk kulit kerang tuanku..

hahaha..kelaka btol la statement tu..semalam aku dengar..ade ke tercucuk kulit kerang..ntah kerang jenis ape yang dier makan pon aku tak tau…

kalau korang pernah tengok cerita duyung aridinata mesti cam familiar ngan perkataan insang-insang ni..aku pon tak paham kena nak kena ade insang macam dalam every statement..insang jiwa, insang gusi, insang ape2 ntah lagi…kelaka jek bunyinye..

tapi aku tengok jek cerita ni..haha..sebab aku memang cam suke kalau cerita yang ada kaitan ngan duyung ke vampire ke..hehe..

 

 

Duyung Aridinata

Duyung Jantan la plak..

Nak cerita pasal cast nya pn aku tak berapa tau..tapi heroin nya Fasha Sandha (betul ke eja? huu) not a big fan of her either..hohoho..hero tu cam penyanyi group gitu..

 

Duyung Aridinata Fasha Sandha

Heroin cerita duyong aridinata ni..

owh..and gambar2 dari cerita duyung aridinata ni thanks to eizlan yusof yang jugak berlakon as ayah kepada cleo (heroin kita). Kalau nak tengok gambar lain bule la gi blog dier..

 

written by beba

Incoming search terms:

  • resepi biskut kulit kerang (26)
  • biskut kulit kerang (1)

2 thoughts on “ingsang gusi dinda tercucuk kulit kerang tuanku..”

Please let me know what do you think about this post. :D